שלום לכולם-זקוק לעזרה\הכוונה..

שלום לכולם-זקוק לעזרה\הכוונה..../images/Emo4.gif

אומנם זה לא ממש איי פוד כמדומני,אך אני מניח שאנשים נתקלו בדברים מהסוג הזה. ברצוני לקנות את המוצר הנ"ל(מצורף קישור),רציתי לדעת אם זה מבוסס על דיסק?או שמא על זיכרון פלאש? יש הבדלי איכות שמע בין זיכרון על דיסק קשיח או על זיכרון פלאש? והאם מישהו מכיר את החנות הנ"ל שמפרסמת את המוצר בקישור? פשוט אצלהם המוצר הכי זול,אך אינני מכיר החנות ואני חושש מעט...יש דרך כלשהי לבדוק שהכסף שלי לא ילך לטיפוסים לא אמינים שלא ישלחו לי מוצר בחזרה? מתנצל על השאלות הטירוניות,כל עזרה תתקבל בברכה. תודה,גלעד.

סליחה,שכחתי הקישור...הנה הוא.

http://pcandgo.com/Merchant2/merchant.mvc?Screen=PROD&Product_Code=MP3USB256M&Category_Code=UMP

maxkushnir

New member
תשובות

לפי המפרט לנגן יש 256 מגה של זכרון פלאש,אני אישית לא יודע על הבדלים בין זכרון קשיח ל פלאש כי מעולם לא שמעתי נגן פלאש אבל אני מניח שגם אם ישנם הבדלים הם לא כאלה מהותיים... את החנות אני לא מכיר וגם את החברה שהנגן שייך לה ואישית לא הייתי מסתכן וקונה משהו ממקור לא מוכר ועוד יותר מחברה לא מוכרת לא תתקע עם מוצר ברמה גרועה ושלא יהיה לך למי לפנות כשהוא יתקלקל אבל שוב אולי זה רק אני שלא מכיר את האתר ואת החברה שמייצרת ואולי יש פה אנשים שכן מכירים ויכולים לייעת לך יותר טוב ממני

טוב כמה הערות

דבר ראשון :194 דולר על 256 מגה? קודם כל זה פלאש ושנית זה יקר תוסיף עוד 50 דולר ותקנה מיני איפוד או איפוד 15 גיגה שניהם כמובן הרדיסק בקשר לאיכות של הנגן הנ"ל קשה להגיד כי לא מכיר גם לא יודע לגבי החנות אבל ברור שמדובר כאן בגנבה רצינית חבל על הכסף שלך נ.ב. הקישור שלך לא נמצא במקום הנכון פעם הבאה שים אותו למטה בהוספת קישורים

למעלה