שלום לכולם זקוק לעזרתכם

שלום לכולם זקוק לעזרתכם

אותה שאלה הפנתי גם בפורום זוגות מעורבים מקווה שכאן יותר יעזרו לי לפני כמה ימים חזרתי מתאילנד ובתאילנד הכרתי בחורה ואני מיתכוון להינשא לה בתאילנד מישהו אולי יודע מה ההליכים ויכול לתת לי עיצות. כל תשובה שיכולה לעזור תיתקבל בברכה אם מישהו שגם היתחתן בתאילנד ומוכן לדבר איתי בטלפון זה יעזור לי אולי מישהו גם יודע כמה זמן לוקח כל התהליך עד שאני מיתחתן איתה?

אני רק זקוק לתשובות

שמישהו יגיד לי בערך כמה זמן לוקח עד שמאשרים לי להיתחתן איתה בתאילנד מישהו שכבר עבר את זה שם ומוכן לספר לי איזה בעיות אני יכול להיתקל שם אני פשוט רוצה ללכת מוכן וגם זה יעזור לי לתכנן כמה כסף אני צריך לכמה חודשים שאני יהיה שם וזה אין לי מושג כמה זמן חודשים יקח לי עד שאני יסיים את כל מה שאני צריך לעשות בתאילנד הכוונה לחתונה.

עוד משהו שקשור לכולם כאן

לכמה זמן אפשר להישאר בתאילנד כי אם לא יצליח לי להינשא לה בתאילנד לא אכפת לי לגור איתה בכפר כבר הייתי שם 3 וחצי ימים ואין לי בעיה לחיות שם גם כמה שנים לחזור לארץ לעבוד קצת ושוב לחזור לכמה שנים כי מימלה אין על מה לבזבז כסף בכפר שלה מה שאני בטוח שאני רוצה לטוס לשם שוב ולא לחזור בלעדיה אין לי מה לעשות כאן כשהיא שם אז אם יש איזה אופציה שניתן לגור שם הייתי רוצה לשמוע על זה

eyal149

New member
לגבי שהיה בתאילנד

מזל טוב .תחשוב היטב על הכל .וגם מלאי של כסף .לגבי שהיה בתאילנד זה החלק הקל .עליך לעזוב את המדינה בתאריך הנקוב בדרכון .אם לא תשלם קנס וזה מסחטת כספים .מה שעליך לעשות זה כל פעם להאריך ויזה .זה אומר כניסה ויציאה מן המדינה.אפשר להוציא ויזה לשלושה חודשים במדינה שכנה.ולחזור לתאילנד.אגב גם כאשר תהיה נשוי תצטרך לבצע את הסיפור של כניסה ויציאה מן המדינה

אני יחכה

היום זה יום טוב עבורי דיברתי אם השגרירות התאית והסבירו כמה דברים ועכשיו אני הרבה יותר רגוע אבל בכל זאת הייתי רוצה לדבר אם מישהו שכבר עבר את זה ואם אתה אומר סוף שבוע אז אין בעיה אני יחכה.

למעלה