שלום לכולם!חג שמח!

שלום לכולם!חג שמח!

נעים מאוד,קוראים לי אורנית,ואני הייתי שרופה על קטנטנות בארבעת עונותיה הראשונות.אבל עכשיו,אני לא מבינה כלום ממה שהולך כאן כי התחלתי לראות מאוחר,אז אם מישהו מוכן לעשות לי טובה ולהסביר לי, אני אודה לו מאוד. אורנית

בסדר.........

אל תענו לי.אתם לא חייבים באמת,דווקא רציתי להמשיך ולכתוב כאן,אבל אם אתם לא רוצים,אז לא צריך.

nIcKiTa

New member
תראי, את לא יכולה

לכתוב, ולצפות שתוך 10 דקות זה יתמלא תגובות.. ואולי האנשים שנמצאים פה לא יודעים? הייתי מוחקת לך את ההודעה, אבל אני ישאיר אותה בתור דוגמא ל: מה לא לעשות
חן

תראי........

א.לא 10 דקות,יום שלם! ב.אם לא יודעים כותבים"לא יודעים" ג.תמחקי לי את ההודעה,לא אכפת לי,בסך הכל ניסיתי להתידד אתכם,זה הכל. אורנית

קארין13

New member
תראי......

למי יש את הכוח לכתוב הודעה ארוכה של כל העונות? מה לא ככה?

אה..........

אני חושבת שיש כאן אי הבנה קטנה.הכוונה הייתה רק לעונה הנוכחית ולא לארבע העונות הקודמות. אורנית

איזה פורום מגעיל!

פורום מיועד גם כדי להגיב על הודעות של אחרים,ולא רק כדי לכתוב מה שבא לך להגיד!אתם פשוט מביישים את כל מעריצי קטנטנות באשר הם! אני מקווה שאתם מרוצים!!! אני וכל החברים שלי כבר לא ניכנס יותר לפורום המסריח הזה,כי לא עונים לנו בכלל,ומעדיפים במקום זה לשים תמונות,ולקשקש,במקום לעזור לנו,צופי קטנטנות.אני לא יודעת בני כמה אתם,אבל אני חושבת שזה נורא ילדותי מצידכם להתעלם ככה מאנשים.אני יודעת שאתם לא סנובים.אבל אתם כאלה מעצבנים שזה מדהים.אין אף אחד בפורום הזה שמסוגל להתייחס אליי?מה אני, מצורעת? ובטח גם על זה לא תגיבו! שיהיו לכם חיים נפלאים, אורנית וחבריה

ידעתי שלא תגיבו על זה!

עכשיו אני באמת עוזבת,ומשאירה אתכם לבד.מקווה שתהנו ביחד.לפחות תענו אחד לשני,אם לי אתם לא עונים. אורנית

אוי............

זה כבר לא העניין.העניין זה העיקרון.מישהו כאן מוכן בבקשה להסביר לי את העונה הזאתי(הנוכחית)כי אני לא הבנתי כלום? בתודה מראש,אורנית

קארין13

New member
את רוצה על העונה החמישית

טוב אז יש לך תקציר בכל האתרים ככה בדיוק התחילה העונה החמישית

למעלה