שלום לכולם חדשב כאן

DOCTOR W H O

Member
מנהל
שלום לכולם חדשב כאן

אפשר לשתף?
אבי ניפטר לפני חודשים בבית חולים. אני לא מצליחה לצאת מהכאב.
תבינו אני ואחי גרנו עם אבי מגיל צעיר (ההורים היו גרושים).
בגלל שאבי היה קוטוע 2 רגליים (סכרת) אנחנו טיפלנו בו.
אבל אבי לא היה סתם, הוא היה פייטר לא משנים כמה כאבים היו לו. הוא היה צעיר וחזק (רק 57 במותו).
כול דבר מזכיר לי אותו. נהפכתי למנהלת לא מזמן והתחלתי גם לתת שיעורים פרטיים, אני ממשיכה בחיי אבל שום דבר לחא מעביר את הכאב הנורא.
אבי ואחי היו כול חיי. עכשיו נישארתי רק עם אחי.
אבי מת בגלל רשלנות רפואית ואני לא מוצאת שום עורך דין מזורגג שיעזדור לנו לתבוע את בית החולים. לא משנה שאנחנו בחובות והמצב הכלכלי התחיל להסתבך.
יש למישהו עצות? אני מרגישה כאילו אי טובעת בים של יאוש...
סליחה על הדיכאון והחפירה.

Lady Stark

New member
ברוכה הבאה דוקטור!

קודם כל, אני ממש מצטערת על האובדן הנורא. אני יודעת שזה נשמע כמו קלישאה, אבל זה נכון - הזמן עוזר. הוא לא מוריד מהכאב על האובדן אבל עם הזמן חוזרים המשמעות, החיוכים והיכולת ליהנות. גם השאלות הקיומיות נחלשות עם הזמן.
אין ספק שאובדן הוא מורכב יותר כשהוא מצטרף לבעיה קיימת. כמו שאני מבינה את סובלת מ-OCD.
גם אני, אגב.

בתור מישהי שגם איבדה הורה כשהיו סוגיות של רשלנות רפואית, אני ממליצה לך בחום לחכות מעט עם הסידורים המשפטיים. מאוד חשוב שתתני לעצמך להתאבל ולעבד את כל הרגשות. כשיהיו לך כוחות להתמודד עם זה עשי זאת. זאת יכולה אפילו להיות סגירת מעגל בשבילך. אבל כרגע הלב מדמם וחשוב שתתני לו להחלים. להיכנס לתהליך משפטי כזה זה דבר לא קל בכלל. את צריכה להתחסן קצת לפני שתיגשי לזה.

תזכרי שכל הרגשות שעולים לך עכשיו הם לגיטימיים. גם אדם בריא שלא סבל מחייו משום בעיה נפשית או נוירולוגית יכול להתפרק כשהוא מאבד מישהו קרוב. אז קחי את הזמן.
עד אז, אנחנו פה כדי לתמוך בך.
לגבי סיוע כלכלי - אני אנסה לברר מי יוכל לתת לך מענה. אחזור אליך לגבי זה.

תרגישי טוב, יקירה.
אה, וד"ש לדיוויד טננט אהובי :)

DOCTOR W H O

Member
מנהל
את מקסימה!

את אדם מקסים! תודה על כול העזרה. גם לך יש אוסידי?:) אנחנו אחיות לצרה!
ואין אין על דיויד טננט!

Lady Stark

New member
לגמרי

אחיות לצרה. תענוג מפוקפק שפולש לכל חור פנוי בחיים.
תחזרי אלינו!
ותרגישי טוב, יקירתי.

יחידה2

New member
במצב כלכלי רעוע..

יש אפשרות לפנות לסיוע משפטי חינם או אולי בתשלום סמלי

למעלה