שלום לכולם חדשהה שצריכה עזרה:]]]

shahar1115

New member
שלום לכולם חדשהה שצריכה עזרה:]]]

היי כולם דבר ראשון קוראים לי שחר ושמעתי הרבה על הפורום המקסים שלכם הסתכלתי על כל מיני עיצובים פה ואני חייבת להגיד שיש פה הרבה אנשים יצירתיים ומוכשרים ברמות... דבר שני אני רוצה לעשות איזה שהוא קולאג או סתם אוסף דל כמה תמונות בצורה יפה לחבר שלי ולהדפיס את זה על בד לבן גדול כזה(ברח לי השם שלו) בכל אופן אם מישהו מוכן לעשות את זה יש לי בערך 12 תמונות.... תודה מראש שחר..

shahar1115

New member
אז ככה..

אני לא בטוחה באיכות של התמונות אז אם מישהו עושה את מה שביקשתי והתמונות לא באיכות תמונה אפשר לסנן תמונות ולא להשתמש בכולם... חוץ מיזה אם אפשר אז גם להוסיף איזה משפט חמוד להראות לו כמה אני אוהב אותו קוראים לו נדב... שוב תודה מראש שחר:]]]

היי שחר../images/Emo140.gif

חוץ משלושת התמונות הראשונות, השאר באיכות ממש ממש קטנה ואת כנראה מתכוונת להדפס על קנווס, זה ממש יפה
אם לא אכפת לך שהעיצוב יכלול 2-3 תמונות, תגידי ונכין לך...

shahar1115

New member
הייי אממ תודה רבה אין לי בעיה...

אם את רוצה אז יש לי עוד תמונה... ושאלה זה יראה יפה עם 4 תמונות? ששתיהם ממש דומות? שוב תודה רבה רבה שחר:]]]

ToFLY

New member
היי שחר

התמונות שלך באיכות גרועה מאוד הן קטנטנות ולא תוכלי להדפיס אותן בגדול בשום צורה. גם התמונה הזו שהעלית קטנה מדי להדפסה. הורדת את התמונות האלו ממצלמה? יש לך את העותק המקורי מהמצלמה? אולי שם הן ברזולוציה גבוהה?

shahar1115

New member
כן חלק מהתמונות העלתי מהפייסבוק ולא אין לי

עותק מהמצלמה://// גם התמונות הראשונות לא טובות?

ToFLY

New member
הן גם קטנות מדי.

תוכלי להדפיס אותן בקטן עם עיצוב וזה גם יצא חמוד או שתצטלמו שוב :)

למעלה