שלום לכולם, חדשה בפורום המקסים הזה

שלום לכולם, חדשה בפורום המקסים הזה

אני מכינה 2 קליפ של ימי הולדת הראשון לאבא שלי שחוגג בשבוע הבא 50 והשני הוא לחמותי שחוגגת בחודש הבא 60. את הקליפים אני מכינה בתוכנת המובי מייקרח. יש לי 2 בקשות: 1. האם יש לכם רעיונות לשירים יפים שיושמעו בקליפ? 2. יש עוד תוכנה קלה שאפשר לערוך קליפים ושהיא קצת יותר מרשימה ומעניינת מהמובי מייקר? תודה לכולם

בוקר טוב, לינוי../images/Emo42.gifוברוכה הבאה../images/Emo140.gif

אבא שלי חוגג מחר 60 וגם אנחנו חשבנו על סרטון אבל בגלל חוסר בזמן החלטנו לעשות משהו אחר
לגבי השירים.. אני אחשוב על משהו ואכתוב לך ולגבי התוכנה, יש לי תוכנה בבית - חינמית, אבל אני לא זוכרת את שמה כשאגיע הביתה אני אשלח לך את הלינק להורדה
יום נפלא בינתיים

תודה תודה

והמון מזל טוב, אשמח (אם לא אכפת לך) לשמוע מה עוד עשיתם לו. לגבי התוכנה - המון המון תודה ואם אפשר אשמח אם תשלחי לי גם לינק להורדה של גופנים, יש לי את המינימום וממש כבר משעמם איתם. תודה ויום קסום

לינק להורדת התוכנה../images/Emo26.gif

http://www.microsoft.com/israel/win...otography/photostory/photostory3_capture.mspx אם תשימו
בצד שמאל, בקובייה הכחולה יש את הקישור להורדת התוכנה. רצוי ללחוץ על "שמור" כדי שאם-במקרה-חס וחלילה התוכנה תימחק, הקובץ יהיה לכם זמין במחשב
ולגבי שאלתך, בסוף הכנו לו קולאז' ענקי עם תמונות מצחיקות שלו, תמונות כשהיה צעיר, כשהיינו ילדים וכמובן תמונות עכשיות. הוא ממש התרגש
איך הולך עם המתנות שלך

תודה רבה../images/Emo140.gif

ולגבי הימי הולדת לא זז לי בימים האחרונים, עמוסה ביום הולדת של הקטנה שלי שהיום בת שנתיים ועם פרוייקט המשפחה שלי שקיבלתי מהגן להכין עם בתי בת ה4, מקווה ששבוע הבא יהיה לי יותר זמן. אני יעדכן. ושוב תודה רבה ויום מקסים

T A L 1 2 3

New member
../images/Emo140.gifקוקית...

התוכנה היא לעריכת סרטונים
אני הצלחתי להכניס רק תמונות... האם אפשר גם קטעי וודיאו

תודה על התוכנה

אני ככה מתפרצת מתוך הסמוי כדי להגיד תודה עוקבת אחריכם כבר לא מעט זמן וזה ממש פורום מפרגן וכיף

T A L 1 2 3

New member
רעיונות לשירים....

שתשאר צעיר לנצח
לראות אותה היום - ארכדי דוכין
"אז נרים כוס יין לחיי חיים.." - ישראל בראון
"הפי ביירסדי טו יו שהשנים יעברו בכיף בשמחה ובאושר..." - שכחתי איך קוראים לשיר...

למעלה