שלום לכולם, חדשה בפורום

שלום לכולם, חדשה בפורום ../images/Emo110.gif

שלום לכולם, התחתנתי לפני כחודשיים ואני שמחה להצטרף לפורום שלכם, שכן ה"משימה" הבאה שלנו היא להביא ילד/ה לעולם. אנחנו מנסים כבר 4 חודשים, ובינתיים ללא הצלחה. אנחנו מתכננים ללכת להבדק בעניין. שאלתי היא: האם אני צריכה לקחת וויטמינים? יש משהו ספציפי מומלץ? אין לי בעיות בריאותיות, רק הסביבה "מנג'סת" בעניין...

מעיןבר

New member
הי לך... ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה לקהילתנו! לעניין הלהיבדק - על מה ולמה?! אתם מנסים בסה"כ 4 חודשים. לפני שנה ניסיונות אתם ממש לא נכנסים לקטגוריה של בעיות. רק כי הסביבה לוחצת? אז תתעלמו מהסביבה, מה הם מבינים? סתם מלחיצים אתכם לחינם... לעניין הויטמינים - יש המלצה שכל אישה בגיל הפוריות תיקח חומצה פולית במינון 0.4 מ"ג ליום. יש הסברים במאמרים שלנו וגם קישורים רלוונטיים. מאחלת לך שהות קצרה ונעימה עימנו.

אפרסקה

New member
עדכון לעניין החומצה הפולית (לכולן)

שלום וברוכה הבאה. מקווה שילך בקלות ובכיף. לעניין הלחץ הסביבתי, אין כנראה מה לעשות חוץ מלחשוק שיניים ולשים פס על כולם
לעניין החומצה הפולית, אני רוצה לעדכן שבתור האחרון שלי אצל רופאת הנשים (לפני חודש) היא אמרה שהעלו את המינון המומלץ מ-400 מ"ג ל-800 מ"ג. בהצלחה!

מעיןבר

New member
לא שמעתי על זה

היות שאני עוסקת בתחום התזונה אני מתעדכנת על העניינים הללו באופן שוטף ולמיטב ידיעתי ההמלצות הן עדיין 0.4 מ"ג (או 400 מק"ג). אני יודעת שיש נשים שבזמן ההריון העלו להן את המינון ל- 0.8 מ"ג בשל העליה בצרכים של הגוף, אבל לא לפני ההריון. כמו כן צריך לזכור שהגבול העליון להמלצה הוא 1 מ"ג (1000 מק"ג) ואנחנו מקבלות חומצה פולית גם במזון ולא רק מהתוספים למינהם. אני מתכוונת להכין מאמר שלם על השיקולים במתן המלצות לצריכת חומצה פולית, מקווה להעלות אותו בקרוב. אני מצרפת כמה קישורים בתחום

אפרסקה

New member
זה מה שהיא אמרה. לא זוכרת על מה היא

הסתמכה, אם כי אני מניחה שעל מקור מוסמך (היא טיפוס מאוד רציני). ביום שני אני אצלה, אם אני אזכור אז אשאל אותה.

פּוֹנְג

New member
את יכולה גם לעשות בדיקות גנטיות

אם בא לך עכשיו ולא אחרי שתכנסי להריון. (אפילו עדיף לפני) ברוכה הבאה ובהצלחה ומהר.

Gill Gallad

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo110.gif

מזל טוב על נישואייך ובהצלחה ב"משימה"!!!!

תודה רבה לכולם

תודה על קבלת הפנים החמה. זה עתה נודע לי שבעלי הכין לי הפתעה מדהימה לחג הפסח: ריצפת פרקט ב-2 חדרי השינה ! יואו... איך אני שמחה... ואיזה בעל נשמה ומשקיען יש לי ! איזה כייף לחלוק את זה איתכן.

אפרסקה

New member
איזה בעל מותק! זה הרבה יותר שווה מע

מעוד בונבוניירה לחג (וגם פחות משמין)

גורבי

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif LOL../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אפרסקה

New member
פונג, זוכרת את הקטע מ"כשהארי פגש את

סאלי", לגבי האריחים במטבח? היא מספרת לו שהיה לה מישהו רציני והם לא רצו ילדים, והיו מאוד מרוצים שהם יכולים לעשות סקס על אריחי המטבח מתי שהם רוצים? עד שהיא קלטה שהם בחיים לא עשו סקס על אריחי המטבח? היא אמרה שזה מאוד לא נוח. מעניין אם פרקט יותר נוח. אנחנו עשינו פעם על הריצפה ודי יצאנו עם כאב גב

28קטנה

New member
ברוכה הבאה ומזל טוב לנישואיך!!|בלון

אני בשוק התחילו פה שיחה על סקס ועל הסרט שאני יודעת בעל פה -אהוב ליבי כשהארי פגש את סאלי ולא קראו לי.. אני בשוק-הלם-המומה... אגב,על הרצפה באמת לא מומלץ בגב,לאחר שנים של דירת חדר בתל אביב, המקום המועדף הוא עדיין האמבטיה(ששש שהשכנים לא ישמעו...)

למעלה