שלום לכולם, חדשה בפורום

שלום לכולם, חדשה בפורום../images/Emo13.gif

אני גם די חדשה בצפייה בסדרה האמת, היה לי עכשיו חופש של כמה ימים שהפך למרתון האוס מסביב לשעון... שלושת העונות הראשונות היו ממש טובות לדעתי (חוץ מכמה נפילות כמו הליהוק של סילה וורד לתפקיד סטייסי, אבל זה בקטנה...), ולגמרי התאהבתי בקונצפט, אבל עכשיו הגעתי לעונה הרביעית וממש ממש התאכזבתי... מהרגע שהצוות המקורי פורק זה רק הולך ומתדרדר והאוס הופך יותר ויותר למין פרודיה צולעת (תרתי משמע) על עצמו... מלכתחילה הרעיון היה שהוא לוקח סיכונים כדי להציל חיים, וזה אומנם העלה לו את האגו, אבל פתאום הוא עושה דברים כל כך מיותרים רק בשביל האגו, וזה לחלוטין הורס את הדמות לדעתי. המקרים יותר ויותר נדחקים לפינה לטובת כל האינטריגות שבתוך הצוות, ולא עוברות שתי דקות בלי איזה בדיחת סקס של השדיים של מישהי, וכל העומק שהיה לדמויות בעונות הראשונות פשוט נעלם... ממש חבל לדעתי, לקחו סדרה עם בסיס רעיוני מדהים והפכו אותה להכלאה צולעת בין קומדיית מצבים וסדרת נעורים... עוד מישהו שם לב לזה? זה משתפר בהמשך? עדיין ממשיכה לראות ומקווה
שיהיה פסח שמח לכולם

o0Invisible0o

New member
../images/Emo2.gif מה היה נפילה בליהוק של סילה וורד??

אני כ"כ אוהבת את השחקנית וממש אהבתי את הדמות והכל הסתדר מושלם בעיני.
העונה הרביעית היא עונה שנויה במחלוקת - אני מהאנשים שאוהבים אותה ממש [למרות שהיה לי קשה עם פירוק הצוות בתחילת העונה, זה נכון. אבל כל משחקי הריאליטי והניפויים גרמו לי להנות מהעונה] אם תשאלי אותי הסדרה רק הולכת ומתדרדרת ככל שהעונות מתקדמות, עכשיו בעונה השביעית אני ממש סובלת וגם את השישית לקח לי זמן להשלים.
אבל היי, יש אנשים שממש נהנים גם עכשיו! אז זה סובייקטיבי, אני מניחה. פסח שמח!

טוב אני מניחה שהכל סובייקטיבי../images/Emo13.gif

אני זוכרת שלפני מליון שנה היתה סדרה בשם "אחיות" וממש אהבתי את הדמות של סילה שם, היא הייתה הסיבה שהייתי רואה את כל הסדרה, אבל משום מה בהאוס היא פשוט עיצבנה אותי, לא יודעת בדיוק למה. איכשהו נראה לי לא אמין שהאוס מאוהב בה ולא הרגשתי כימיה טובה כל כך בין השחקנים. בינתיים קפצתי לעונה השביעית ולמרבה החרדה גיליתי שהוא בזוגיות עם קאדי
ולא הקפיץ את הכדור שלו אפילו פעם אחת כבר שלושה פרקים...

o0Invisible0o

New member
אם היית רואה לפי הסדר( ../images/Emo58.gif עונה 7)

היית מבינה למה מערכת היחסים של האוס וקאדי הגיונית..זה לא צץ משום מקום, קרו מלא דברים בדרך שפיספסת ואני חושבת שרוב הצופים היו בעד מערכת היחסים הזאת..הבעיה היא שהיא מומשה לא טוב והשפיעה יותר מדי על הסדרה לטעמי.

יש מצב, אני אראה אחורה.

אבלאני חושבת שהבעיה האמיתית היא ששלוש העונות הראשונות היו ממש ממש טובות, והוא היה דמות ממש מיתולוגית בעיני, וברגע שהתחילו להתפזר לצדדים עם עוד מלא דמויות חדשות וכל היחסים בינהם, משהו היה חייב להיהרס. זה לא שהסדרה גרועה מהעונה הרביעית והלאה, אלא פשוט שהעונות קודם היו כל כך מחוץ ומעל לליגה של סדרות טלוויזיה רגילות, שברגע שהסדרה הפכה ליותר דומה לסדרות אחרות התאכזבתי קשות...

Maldini Girl

New member
בהתחלה חשבתי כמוך

היה לי מאד קשה להתרגל למחשבה שאין את הצוות המקורי וזה מאד הוריד לי, בהמשך זה יעשה נפלא.

כן אני כבר מתחילה להתרגל...

במיוחד שהם חזרו להיות ביחד לכמה פרקים, זה היה ממש נחמד, ושצ'ייס ופורמן חזרו. אבל עדיין אין על שלושת העונות הראשונות, ואני לא מתחברת לאף דמות נשית בצוות מאז קמרון, כולן מעצבנות.

Lורליי

New member
אני חולה על סילה.אני התבאסתי שהיא לא קאדי :)

אגב מי שמעוניין. יש שידורים חוזרים של "אחיות" כייף!

Almighty Efraty

New member
../images/Emo207.gifגם אני חדשה ../images/Emo13.gif

סוף סוף השלמתי את כל 7 העונות והגעתי לקצב של ארה"ב. זה לקח לי חצי שנה
אני אפרת, בת 17 מגבעתיים
אין לי מושג איך אמלא עכשיו את החלל שנוצר בי בעקבות ההגעה לקצב של ארה"ב. מזל שהתחילה העונה של דוקטור הו.

מזל טוב../images/Emo13.gif

אני ראיתי עד עכשיו את שלושת העונות הראשונות, חצי מהרביעית, את כל השישית והשביעית, ועכשיו מתחילה את החמישית, והכל ביחד לקח בערך שבוע ומשהו... כשאני נכנסת למשהו זה אובססיבי... מצד שני ברוב המקרים זה גם עובר לי מהר.

o0Invisible0o

New member
לא יודעת..את כותבת באופנה או בגלי?

הניק ממש מוכר לי..אולי בטלוויזיה? גוסיפ? מאיפשהו.

o0Invisible0o

New member
חחח..../images/Emo6.gif

טוב אני מכירה את הניק שלך מאיפשהו..אולי מלפני כמה שנים?
לאמשנה.

למעלה