שלום לכולם, חדשה בפורום

netastr

New member
שלום לכולם, חדשה בפורום

אחרי שנים של ציפייה, אני לא מאמינה שביוני הקרוב אני אהיה בהופעה! מישהי יודעת למה גלגלצ מתעלמים בטופן בוטה מ- flood? את shame הם השמיעו והוא אפילו זכה להגיע למקומות גבוהים במצעד... לא מבינה מה יש להם, העיקר לטחון rihana

וולקאם וולקאם../images/Emo24.gif

נעים להכיר
ביקשנו מהם כמה וכמה פעמים להכניס את פלוד למצעד ולצערי זכינו להתעלמות מוחלטת
ולנושא יותר משמח- איפה תתקיים ההופעה שלך? ואני מתה לשמוע על חוויית ההערצה שלך
איך התחלת לאהוב אותם? מי הממבר הכי אהוב ולמה? האלבום הכי אהוב? ואת מוזמנת להרחיב כמה שתרצי
תמיד כיף לשמוע עוד חוויות

ברוכה הבאה ../images/Emo9.gif

אין לנו מושג למה מתעלמים מהם בארץ :( אבל העיקר שהם קיימים :p

בלבלות12

New member
גלגל"צ מעדיפים זמרי איכות כמו אריק ברמן (not)

למזלנו גלגל"צ לא קובעים שום דבר חשוב.מזל שיש אינטרט (ולראיה-אני שומעת את גארי שר בלייב שיר שכתב לשירלי בייסי-ואני לא צריכה את גלגל"צ!) גלגל"צ עדיין זוכרים את טייק ד'אט להקת הבנים משנות ה-90 ומסרבים להבין שהבנים עשו פרוגרס והיום הם פשוט להקת פופ קלאסי מעולה עם שירים קצת פחות דביקים והרבה יותר חזקים (Rule the world מישהו?). מצד שני-כמובן שבלי הבאזזז התקשורתי אין לנו סיכוי לראות אותם בארץ. ועכשיו-גארי שר לנו את Nobody else!

Hadar07

New member
|ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

איזה כיף כל כך הרבה מצטרפות חדשות לאחרונה חח תאמיני לי התייאשתי מלהבין למה גלגל"צ לא משדרים את השירים שלהם, שמעתי את השיר כמה פעמים האמת אבל הם לא הכניסו אותו לפלייליסט ודווקא אחרי שיים ממש ציפיתי שזה יקרה אבל אין לי מושג מה השיקולים שלהם נראה מה יהיה עכשיו עם קידז. מקווה שתהני איתנו כאן

למעלה