שלום לכולם, חדשה בפורום

מורגיין

New member
שלום לכולם, חדשה בפורום

קראתי כאן קצת והפורום נראה לי מקסים, כבר יש לי כל כך הרבה שאלות. 1.ראיתי שנשאלה כאן שאלה על מסיכה טבעית לשיער, לחיזוקו. רציתי לשאול קצת יותר בפירוט, כיוון שיש לי נשירה חזקה והוא יבש. בכל מקרה זה חייב להיות לא חזק מדי כי השיער שלי דק ועדין 2.לייבוש פצעים בגב ושומניות. כרגע אני משתמשת ב"סבון של פעם", אבל הייתי רוצה לדעת אם יש משהו פשוט להכנה עצמית. תודה רבה- ושוב- פורום מקסים, אני כבר צופה את מעורבותי כאן בהמשך. לילה טוב

קשת

New member
השתמשתי בניק לא לי- זו אני ששאלתי

את השאלות שם למעלה: "קשת"

קשת

New member
אף אחד עדיין לא ייעץ לי

וכבר רציתי להתחיל ולנסות דברים...

ה מוזה

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

לחיזוק שיער ולמניעת הנשירה יש כמה עצות סבתא טובות באדיבות סמדי שהעלתה לכאן כמה מסיכות ועצות מן הסבתא לחיזוק ובריאות השיער 1.מסיכה:לקחת כ 3 גזרים לגרר בפומפיה לשים בצנצנת להוסיף שמן זית או רגיל גם טוב.להניח כשלושה שבועות עדיף במקרר.לסנן וזו אחלה מסיכה לשיער. 2.מסיכה:שמן זית+דבש+חלמון ביצה+כף בערך של לימון לערבב למרוח היטב.לעשות מסג´ טוב לשיער ולקרקפת להמתין כ15 דקות לשטוף במים קרים בעדינות 3.מסיכה:לרסק אבוקדו כן כן להוסיף שמן זית ולמרוח על השיער 4.תרחיץ סרפדים:אוטוטו יהיו הרבה סרפדים בגינה.לשלוק במים ולשטוף את השיער בזה בנוסף,שמן זית טוב לשיער [ גם ליבש] ,שטיפות עם חליטה מרוזמרין ביצה מחזקת את השיער , מיונז אם הקצוות מפוצלים , דבש פשוט קחי מים חמימים המיסי בתוכם דבש שטפי את השיער נגבי וזהו ,לא לשטוף אח"כ פשוט להשאיר על השיער נותן ברק לשיער המסיכה מס 2 שציינתי למעלה היא עבור שיער יבש עדיף אחרי שאת מורחת אותה על השיער לעטוף את הראש במגבת או ניילון נצמד [ תעשי כמה חרירים בניילון לאוורור] לגבי פצעים בגב , מה זה "סבון של פעם "? תנסי את אחד הסבונים של סבתא ג'מילה הם על בסיס שמן זית וטובים לבעיות עור שונות , הפצעים רק בגב ?

לא הבנתי

מזה הסבונים של סבתא ג'מילה חחחחחחח שאתם כל הזמן רושמים? אפשר לפרט קצת? ויש עוד משו לגב? שומיניות כזאת ולפעמים קצת פצעים...

יש לי עוד משהו מ-ע-ו-ל-ה לשיער!!

קונים בסופר פארם או בחנות טבע חומרי בריאות וכ'ו.. אז יש בקבוקים עם שמן קוקוס. יש אנשים שזה עובד אליהם , תנסי מי יודע.

למעלה