שלום לכולם-חדשה בפורום

שלום לכולם-חדשה בפורום

צהריים טובים שמישירלי ואני לומדת תואר ראשון בתולדות ישראל כיוון שאני רוצה לעסוק בעתיד בחקר שואה. כמובן שאני יודעת שרק מתואר שני ניתן להתמחות וללמוד ספציפית על נושא מסויים. מה שרציתי לשאול, אם אתם יודעים אם יש סמינרים, קורסים, הרצאות וכל מה שקשור לנושא שאוכל לקחת בהם חלק. הנושא תמיד ענין אותי למרות שאין לי משפחה שהיתה בשואה אך לדעתי, אזו רלהפסיק לחקור ולתעד ולעסוק בנושא כיוון שזה יכול לקרות שוב פעם!!אסור שזה יקרה!!!!! אשמח ואודה לכם על כל עזרה, הצעה ואמשיך לקרוא מה שהחברים כאן כותבים. שיהיה יום טוב לכולם.

שירלי ברוכה הבאה לפורום.

כאן מקומך. מידי פעם מציעים בפורום כל מיני סימינרים, השתלמויות וכל הכרוך בנושא השואה. יש בפורום גם קישורים שבודאי תוכלי למצוא את מבוקשתך. אנו גם אוספים מאמרים מניצולים, שתוכלי גם להשתמש. כל זה מבלי לגרוע האתרים של "יד ושם" או מוסד אחר שמטפל בשואה. גם חברי הפורום יעזרו. בברכה

שירלי../images/Emo50.gif

אני מצרפת לך את הסילבוסים של הקורסים המחלקה לתולדות ישראל באוניברסיטת בר אילן. בשלב הזה, את יכולה להתחיל להכיר את הארכיונים בארץ, ולהכיר אנשי מחקר שעוסקים בנושא, כדי שתוכלי לעסוק בנושא השואה בהמשך. את כמובן מוזמנת להצטרף אלינו. בהצלחה וכל טוב.

תודה רבה. ענת..

ישלי את הסילבוסים:) אני לומדת כבר כמה מהם. את לומדת גם בבר אילן??? אני עכשיו בשנה א'. דיברתי עם המרצה ל "משנאה לרצח" והוא אמר לי שבכל מקרה, התמחות בשואה זה רק מתואר שני..

למעלה