שלום לכולם...חדשה בתחום

tal1310

New member
שלום לכולם...חדשה בתחום

היי לכולם ויום טוב ! אני נרשמתי אתמול בפעם הראשונה לחוג ספינינג במטרה להוריד כ12 13 קילוגרם. אתמול עשיתי את השיעור הראשון והאמת די התאכזבתי כי הייתי בטוחה שאני היום בבוקר לא יוכל לזוז משרירים תפוסים אבל כלום.. מה זה אומר? שלא פעלתי נכון? ובכלל האם יש פה מישהו שהוריד משקל רב עם הספינינג ויכול לתת לי עצות טובות? אני אוכלת 1200 קלוריות ביום.

Tami661

New member
קודם כל... ההודעה שלך שוגרה ב-11:15

וזה יוצא 45 דקות לפני שאת אמורה להתחיל (בבת אחת) להרגיש את מה שציפית להרגיש...
ויותר ברצינות: יש כאן רבים שהשילו עשרות קילוגרמים בזכות הדחיפה שנתן להם הספינינג (כשהעיקר והיתר תלוי כמובן בתזונה מתאימה/נכונה), אני מניחה ש-1,200 קלוריות ליום זו הקצבה בהמלצת תזונאית ושמקורן של הקלוריות הללו הוא פחמימות ולא שומנים. שתי סיבות אפשריות יכולות להיות לכך שהשרירים שלך לא נתפסו לאחר השיעור הראשון: 1. את בכושר טוב - סיבה פחות סבירה משום שגם מי שבכושר טוב, שינוי סוג הפעילות אמור להשפיע. 2. הסיבה היותר סבירה - עבדת בעומס נמוך מדי, וזה בסדר לשיעור ראשון אך עדיין היית אמורה לעבוד ברמה שהעומס (התנגדות) מורגשת.
ברוכה המצטרפת ומאחלת לך בהצלחה בהשגת היעד, הספינינג הוא בהחלט כלי מתאים לכך (הכי מתאים בתור התחלה)

Tami661

New member
ההמלצה (ולא מה מותר, כי זה כבר סיפור אחר) היא

3-4 פעמים בשבוע

עבדת מאוד סולידי ככל הנראה

אגב, זה לא רעיון רע כל כך לשיעור ראשון, כל עוד עובדים עם עומס מסוים ודואגים לישיבה נכונה ותנועה דיווש סבירה לכל הפחות. בהדרגה תתחילי לעבוד בעצימות גבוהה יותר. עבודה עם שעון דופק יכולה לעזור לבקר את רמת העצימות באופן פחות אינטואיטיבי.

למעלה