שלום לכולם. חדשה כאן. מספר שאלות על בובת ספוג

טלולי 2

New member
שלום לכולם. חדשה כאן. מספר שאלות על בובת ספוג

תיאורטית הבנתי איך יוצרים בובה. 1. האם יש תחליף לדבק מגע? לא ממש בא לי לעבוד איתו. 2. האם אפשר לחתוך באופן ישר ושווה פחות או יותר משטח ספוג מתוך גוש, או שבגוש להשתמש רק כשאני רוצה לגלף דמות? העבודות שלכם מאוד מקצועיות. תודה מראש

שלום טלולי 2 ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

תראי את יכולה למצוא תחליף לדבק מגע... יש המון שמות של דבקים, אם תלכי לחנויות יצירה ותשאלי מה מדביק ספוג יגידו לך.. אבל הדבק ללא ספק הכי טוב הוא מגע, אין אף דבק אחר שמשתווה אליו. קשה לעבוד איתו זה נכון, אבל זה חלק מהעבודה, הריח והצבע שלו.. את השאלה השנייה לא הכי הבנתי. אם הכוונה היא שיש לך מזרון ספוג וממנו את רוצה לחתוך חלקים יותר קטנים זה אפשרי עם סרגלים ומדידות. אם הכוונה היא לגלף ולהתחיל לפסל בגוש ספוג כך שיהיה באופן ישר, שווה וסימטרי זה די קשה בהתחלה.. אבל עם השנים ומבובה לבובה צוברים ניסיון, לומדים מהטעויות והבובות הולכות ונהיות יותר סימטריות. כמובן שאם יש לך צורה מקובלת זאת אומרת כמו עיגול, ריבוע, מלבן וכד' יהיה לך יותר קל ופחות יפה מאשר צורה מסובכת ולא מוגדרת שיש בה המון קימורים ויש בה "פיסול חופשי" שהיא יותר קשה אבל יותר יפה ושווה את כל העבודה.. מקוה שעזרתי, רועי :]

ברוכה הבאה טלולי../images/Emo70.gif

אנחנו תמיד שמחים להכיר ולקבל עוד ועוד חברים למשפחת הפורום המתרחבת שמח שרועי הצליח לעזור לך ( תודה רועי
) בכל שאלה ונושא נשמח לעזור ובהמשך תכירי את כל החבר'ה שתמיד מנסים לעזור ולתרום מניסיונם. בתור התחלה ועל מנת שנוכל להכיר טוב יותר אני מזמין אותך להתפקד כפי שעשינו כולנו לא מזמן בפינה של חברתנו חבובית - יפעת ולספר על עצמך, על הקשר שלך לתיאטרון הבובות ובכלל...גם תמונות יתקבלו בברכה. יופי שבאת

טלולי 2

New member
היי. הגעתי לכאן במקרה. האמת שאין לי שום קשר ל

לתיאטרון בובות. בדרך כלל אני גולשת בפורומים אומנות למיניהם, שימושית, עיסת נייר, ילדים. ראיתי בצד רשימת פורומים, נכנסתי לבדוק ופשוט נדלקתי על הבובות שאתם יוצרים. כך מצאתי את עצמי יושבת שעות וקוראת (כמו בכל תחום חדש) את דפי פורום זה. כמובן שהגעתי גם לארכיון וגם למאמרים. מקסים ומאוד מקצועי.

תודה על המחמאות - כייף לשמוע ../images/Emo140.gif

ולמרות שאין לך קשר לת' בובות את מוזמנת להשאר איתנו בשמחה

למעלה