שלום לכולם חדשה כאן, מקווה להתקבל

DOCTOR W H O

Member
מנהל
שלום לכולם חדשה כאן, מקווה להתקבל

שלום לכם אנשים יקרים, אני חדשה בפורום אך לא בתפוז. כפי ששמתם לב אני חובבת מושבעת של מדע בדיוני ופנטסיה ולא בגלל התלהבות ילדותית גרידא מדיויד טננט על פי גילי הצעיר.
סיפורי מתחיל מהיותי ילדה. לא נמשכתי למדע בדיוני אבל אהבתי סיפורי אגדות ומיתולגיה. היו אלו אבי זיכרונו לברכה ואחי ששאבו אותי לעולם הקסום הזה. מאז קראתי הרבה, אם כי אני יותר בררנית בקריאה שלי.
אני מנהלת בלוג בתפוז כבר המון שנים שהתחיל כבמה לכתיבת פוסטים אישיים ופאנפיקים על הארי פוטר. מאז ומתמיד כתבתי כתיבה מקורית אך לא הרגשתי שמישהו יתענין במה שיש לי להציע.
בעזרת חברה קיבלתי אומץ וקיום אני מפרסמת סיפורים מקוריים בהמשכים שאחד מהם הוא סיפור פנטסיה, שהחלום הגדול ביותר הוא להוציא אותו לאור מתי שהוא.
אך יש בעיה. העלילה מתמקדת בגיבורה נערה שנשאבת לעולם פנטסיה וסובלת מאוסידי. לא זה העיניין אלא עולם הפנטסיה. אני מתארת שם יחסים פתוחים בין אשה לאשה ובין גבר לגבר כחלק מפילוסופית העולם. העיניין הוא שאין לי עם מי להתיעץ לגבי רעיונות ודיונים. ניסיתי להתיעץ עם חברים בפורומים בנושא גאווה וקיבלתי רק תשובות ומחשבות על סקס. שלא תבינו לא נכון, אינני נגד מין חס וחלילה, אבל מה שאני מנסה להציג הוא סיפור הרפתקאות סטייל אגדות עם אהבה טהורה ואמיתית כמו שיש שם אך רק בין גבר לגבר או אשה לאשה. אני תוהה אם אנשים סטרייטים יקראו את זה בגלל הכתוב על אהבה מאותו מין, ואני תוהה אם אנשים מהקהילה הגאה יקראו זאת בגלל שזה לא ספר קהילה רגיל.
ולשאלתי. האם תשמחו לקרוא זאת וליעץ ולעזור לי, ולקבל אותי אליכם, למרות גילי הצעיר וחוסר הידע והנסיון שלי בדברים?

פעם היו פורומים פעילים לכתיבה ופאנפיקשן בעברית אך לא עוד

העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך היא לעבור לכתוב באנגלית, אם את יכולה, ואז תוכלי לקבל הרבה תמיכה בפורומים וקהילות באינטרנט. כמובן שאני לא רואה כל מניעה לפרסום סיפורי מד"ב ופנטזיה כאן בפורום והם יתקבלו בברכה.

DOCTOR W H O

Member
מנהל
היי תודה!

כן הייתי חברה בפורומים האלו עד שנסגרו. כיום אני כותבת יותר מקורי.
לצערי על אף הגיל המבוגר האנשלית שלי שווה לילד בכתה א' כך שיהיה קשה לי לכתוב שם.
אם אני רוצה לפרסם איך אני עושה זאת?
נותנת פה קישור לפרק? מפרסמת אותו פה בחצאים אם הוא ארוך?

כידוע מספר התווים בהודעה בפורום מאוד מוגבל

רק הפרק האחרון של אמנדה שפרסמת יתפוס פה לדעתי לפחות 20 הודעות, אז זה לא אפשרי (למרות שעוד 20 הודעות לא יזיקו לפורום המנומנם שלנו, אבל לא בצורה כזאת). מה שהיה נהוג בפורום כותבי מד"ב זה לצרף קובץ DOC או לתת קישור וזה עבד היטב.

למעלה