שלום לכולם.. חדשה כאן...

s u z a n a

New member
שלום לכולם.. חדשה כאן...

שמתי לב לפורום הזה לא מזמן כאשר הייתי בביקור ב...בית חמתי ובעלה. מה אני אגיד לכם.... נקרעתי...
הסיפור שלי: חמתי ואני מסתדרות יפה וזאת על אף העובדה שהיא ייקית גמורה (ברמה מצמררת) כזאת שתמיד צודקת ואני פרענקית למהדרין. בואו נאמר שאני לא בדיוק איזו "יסמנית"- אני ממש לא עושה כל מה שהיא הייתה רוצה ובטח לא כמו שהיא הייתה עושה, אבל ברור לי שהיא מעריכה אותי בשל הקריירה , ההשכלה וכן...גם כי אני מכניסה סדר לחיים שלי ושל בעלי-בנה. לעומת זאת...את כלתה השנייה היא לא אוהבת-מה זה לא אוהבת- לדעתי פשוט לא סובלת אותה!!!! אולי כי מדובר בבחורה מאוד עממית שאינה עובדת,כזאת שבעלה הוא הפתרון לבעיותיה...זה שהציל אותה מחייה בבית הוריה ובנוסף..בקושי יכולה לדבר עם חמותי שכן חמותי דוברת אנגלית. אגב..הבחורה חמודה מאוד לדעתי פשוט אין לי על מה לדבר איתה כל כך מלבד גידול ילדים (שזה מה שהיא עושה ולנו אין עדיין...) העניין...למרות שאני מרגישה שהיא מחבבת אותי והכל סבבה...לא ראינו ממנה שקל (ואני קצת אוהבת מתנות- תסלחו לי...)ולעומת זאת האח השני שנשוי לאישתו החמודה אך נטולת הכנסה היא שולחת מתנות, כרטיסי טיסה וכולי... קצת מתבעסת..... תהיו עדינים איתי...לא לקטול באכזריות... ת ו ד ה

הגנובה

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

תראי איזו עדינה אני.... כפפות של משי ממש...
סתאאאאאאםםםם
לדעתי - חמתך פשוט סומכת עליכם שתסתדרו ולכן מנסה לעזור לבנה השני קצת יותר מלבעלך ולך... - אולי היא מנסה לעזור לבנה - את זה אני מסיקה מטענתך שאין לו פרטנרית שמושיטה יד לעזרה... אז אין לך מה להתבעס - את כן צריכה להיות מאושרת שאתם מסתדרים ללא צורך בעזרה של אף אחד... ועוד יותר מאושרת - שהיא לא עושה לך בעיות, מתערבת בחייך בצורה פולשנית וגורמת לסכסוכים בינך לבין בעלך
סקירה כללית - לפי הסיפור שלך - אשרייך וטוב לך
נ.ב. נסי פעם לקנות לה מתנה... אולי זה יחזור בחזרה - כמו בומרנג

למעלה