שלום לכולם:) חדשה כאן

Lilach434

New member
שלום לכולם:) חדשה כאן

אני לילך, בת 14 עברתי לפני חצי שנה בערך סדנאת חרוזים שבה עשינו כל מיני דברים מיוחדים וגם קיבלנו קופסא גדולה עם המון חרוזים. מאז די הפסקתי לעבוד כי נגמרו לי הרעיונות =/ כשראיתי את הפורום החלטתי שוב לחזור לעניין:) אז ככה, כמה דברים, -העבודות פה מקסימות, כולן! כישרון לא נורמלי! -אני אשמח אם תוכלו לעשות שרשור שמסביר עם החרוזים השונים, כי אני רואה שאתם משתמשים בשמות מוזרים כאלו וזה כמו סינית|: אז אם תוכלו לעשות דבר כזה עם שם החרוז ותמונה לדוגמא זה יכול להיות נחמד מאוד:) -אם תוכלו בבקשה להעלות לי מדריכים או תרשימים ליצירות למתחילים אני אשמח מאוד! -אני מציעה להוסיף עוד קישורים ומאמרים כדי להעשיר את הפורום וכדי שיהיה פשוט יותר למצוא חומר בנושא, במקום לחפש ע"ג הפורום, כמובן שזה בגדר הצעה... גם טאגליינס יכולים להוסיף:) זהו, אז... תודה רבה על כל המידע והתרשימים! מקווה להשתלב

sally20

New member
יש לי תרשימים להתחלה של טבעות

כמובן שאת יכולה לפתח אותם ולהכין גם צמידים ושרשראות עבודה נעימה ובהצלחה

wildspirit

New member
../images/Emo24.gif שלום וברוכה הבאה

תודה רבה על המחמאות לגבי שמות החרוזים והחומרים שבהם אנחנו משתמשים יש לנו בעיקרון מילון מונחים שאנחנו כרגע מעדכנים אותו את יכולה בינתיים לראות מה מופיע שם... הפורום בעיקרון ממש חדש בערך שבועיים ואנחנו מתפתחי עם הזמן
אנחנו מדי פעם מכעלים תרשימים ואתרים עם כל מיני מדריכים גם מתחילים וגם מתקדמים ופשוט צריך לעקוב . מדי שבוע אנחנו גם מעלים סדנה וירטואלית כאן בפורום שיש פקרוייקט משותף וכולם מנסים לעשות אותו ולהעלות את התוצרים. בנוסף יהיו גם מפגשים מאחורי הקלעים שאנחנו ניפגש לשם יצירה משותפת תודה על ההצעות והרעיונות נשמח לשמוע עוד באם יהיו בהצלחה

Lilach434

New member
איזה כיף ^_^

תודה רבה על התגובות היפות:) סאלי [כן?] תודה רבה על התרשימים אני אשתמש בהם
המנהלת [מצטערת, מה שמך?] כן, בדקתי במילון מונחים והוא עזר לי הרבה
, תודה רבה!!

למעלה