שלום לכולם, חדשה מצרפת תמונות מהעוגה הראשונה

רויתה1

New member
שלום לכולם, חדשה מצרפת תמונות מהעוגה הראשונה

אז ככה, עוגה ראשונה ורוצה לשמוע את דעתכם כולל המלצות וטיפים לפתרון בעיות... האמת שהתאכזבתי מהמתכון לעוגה. עשיתי עוגה ברינג 24 והכפלתי את המתכון של העוגה השוקולדית של טל כץ. עבדתי במדויק לפי ההוראות. לקח לעוגה כמעט שעתיים בתנור ואז היא יצאה יבשה כמו דיקט. התנור שלי בד"כ מצוין, כך שאין לי מושג למה היא יצאה כך. אני אשמח לקבל מכם מתכונים טובים לעוגות בשביל ציפוי בבצק סוכר. מהם כללי האפיה כאשר מכפילים כמויות? אשמח להיות חלק מהפורום הזה ולצמוח דרכו
 

lzabari

New member
ברוכה הבאה והעוגה מתוקה

האם בדקת אותה מידי פעם כדי לראות שהיא אפוייה או שמראש שמת אותה לשעתיים (ואז ברור שתתיבש לך).? תמיד ניתן להספיג קצת את העוגה בסירופ כלשהוא להרטבת העוגה או לשפוך עליה ציפוי חם כאשר היא יוצאת מהתנור דבר שיגרום לעוגה לחה המשטח שנבחר לעוגה מאד ענק והעוגה נראיית פצפונית..
 

net the jet

New member
לעוגה ראשונה יצא לך יופי.

מתכונים- יש במאמרים גם פה וגם בפורום השני שפע מתכונים מומצלים. נכון שעל מנת לקבל גיבה מרשים אופים כמות גדולה יותר בתבנית קטנה יחסית ( ויצא לך אחלה של גובה! ) וזה באמת נאפה הרבה זמן. על מנת שלא תתיבש העוגה- חום נמוך יותר. אני לא מכירה את המתכון הזה אז לא יכולה להגיב עליו. נתתי כמה מתכונים מאד ממולצים שלא יוצאים יבש. בפורום השני בטאגלינס יש "מאמר 1 בנושא אפיה " ממליצה לך לקרוא שם. טיפה הערות על העוגה- צבטת טיפה עמוק ורואים את העוגה מבצבצת- אז לרדד טיפה יותר דק ולהזהר עם הצובטן.
 

רויתה1

New member
תודה על התגובות

כמובן שבדקתי את העוגה מידי פעם והיא עדיין לא נאפתה רק כעבור שעתיים, בכל מקרה שמתי סירופ סוכר מעל. שאלה-למה לרדד דק יותר? חשבתי שרדדתי דק מידי... תודות
 
ברוכה הבאה!../images/Emo140.gif

אם זו העוגה הראשונה שלך צפוי לך עתיד ורוד בתחום! יופי של גובה יש לעוגה. אבל אם יצאה לך יבשה, כדאי בפעם הבאה לאפות אותה בשתי שכבות ולהדביקן בקרם זו לזו. במאמרי הפורום השני יש שפע של מתכונים!
 
למעלה