שלום לכולם, חדשה מצרפת תמונות מהעוגה הראשונה
אז ככה, עוגה ראשונה ורוצה לשמוע את דעתכם כולל המלצות וטיפים לפתרון בעיות... האמת שהתאכזבתי מהמתכון לעוגה. עשיתי עוגה ברינג 24 והכפלתי את המתכון של העוגה השוקולדית של טל כץ. עבדתי במדויק לפי ההוראות. לקח לעוגה כמעט שעתיים בתנור ואז היא יצאה יבשה כמו דיקט. התנור שלי בד"כ מצוין, כך שאין לי מושג למה היא יצאה כך. אני אשמח לקבל מכם מתכונים טובים לעוגות בשביל ציפוי בבצק סוכר. מהם כללי האפיה כאשר מכפילים כמויות? אשמח להיות חלק מהפורום הזה ולצמוח דרכו
אז ככה, עוגה ראשונה ורוצה לשמוע את דעתכם כולל המלצות וטיפים לפתרון בעיות... האמת שהתאכזבתי מהמתכון לעוגה. עשיתי עוגה ברינג 24 והכפלתי את המתכון של העוגה השוקולדית של טל כץ. עבדתי במדויק לפי ההוראות. לקח לעוגה כמעט שעתיים בתנור ואז היא יצאה יבשה כמו דיקט. התנור שלי בד"כ מצוין, כך שאין לי מושג למה היא יצאה כך. אני אשמח לקבל מכם מתכונים טובים לעוגות בשביל ציפוי בבצק סוכר. מהם כללי האפיה כאשר מכפילים כמויות? אשמח להיות חלק מהפורום הזה ולצמוח דרכו