שלום לכולם חדשה פה יש שאלה

המבשלת

New member
שלום לכולם חדשה פה יש שאלה

אחרי שיטוט באתרים לחיפוש אבן מסוימת ניתקלתי בכתבה הבאה האם צספיק אבן אחת או צריך למלא את כול הזכוכית והאם אבנים אחרות חלוקי נחל פשוטים מפרריעים . האם צריכים להיות הלאקי במבוק זהים או אפשר שונים בצורה ובגודל ( פיתולים, ישרים ) תודה אלה

aquamarine1202

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo108.gifזה עניין של בחירה אישית ../images/Emo187.gif

לדעתי זו הצעה של סטונאייג' - שהיא חנות מסחרית לקריסטלים. לי יש סתם טוף בלאקי במבוק , וכשקריסטל נשבר אני שמה אותו שם גם... מבחינת הצמח הוא צריך מיים. עוד משהוא אנרגטי כמו קריסטלים , זה בחירה חופשית...

הכל לפי תחושה,אין נכון או לא נכון../images/Emo13.gif

איך שמרגיש לך, אין כללים, מעבר למסחור , אפשר באבנים בהן את קונה, ואפשר גם יהלומים. כמובן, אפשר להעביר אנרגיות היקום, מידייך לכל צמח, וזה מחיה אותו. זה לא חייב להיות קריסטלים . שבת מבורכת אריאלה

המבשלת

New member
תודהלכולם ועוד שאלה די חשובה

לפני כשנתיים נימשכתי בחנות לשושנת המדבר מהמממת ואני הולכת איתה על שרשרת . לפני כחודשיים עברנו קבוצה בעבודה הרצאה על אבנים וצבע בחיים והועברה שקית אתומה בין כולם ושלפתי את האמטיסט משוייף ואני נושאת אותו בכיס המכנס ומידי פעם יוצא לי לגעת באבן וגם אני מניחה אותו ליד המיטה או מיתחת לכרית השבוע נימשכתי לחנות שאני נכנסתי פעם ראשונה לשם ומישם נמשכתי למלכית אבל לבסוף ממש ניתפסתי על שן סיטרין מדהים. קראתי על האבנים וממש מתאים לי להחזיק בהם שאלה איך לטהר כל אבן והאם אפשר להחזיק בהן יחד או צריך בנפרד.\ האם את הסיטרין צריך להחזיק בארנק לאושר או גם על הגוף . תודה אלה

aquamarine1202

New member
איזה יופי של קריסטלים בחרת....../images/Emo140.gif

אני חושבת שעל רובם יש מאמר כאן בפורום ב"קריסטל השבוע". איך לטהר - אני מטהרת את כל הקריסטלים שלי ביחד, אחרים עושים כל אחת בנפרד. יש המגדילים לעשות ואף מייעדים כל אחת לתפקיד אחר תוך כדי הטיהור. שיטות הטיהור הן רבות ומגונות (ולכן נעשה בשיטת ההכי):
הכי קל הוא לשטוף את הקריסטלים במי גשם (
נדיר בארצנו, אז במי ברז) לכמה שניות ואח"כ לשים לאור שמש וירח עד 24 שעות.
הכי חדש ששמעתי עליו - פעם מישהוא המליץ על טיהור והטענה ע"י שיפשוף הקריסטל בין הידיים לכמה דקות.
הכי טריקי - אפשר עם מי מלח - קצת טריקי , כי זה יכול להזיק לחלק מהקריסטלים.
הכי בטוח - לטהר על מושבת קוורץ גדולה - אם יש לך זה מעולה...
הכי יהודי , בעיני, לטהר את הקריסטלים בזמן הדלקת נרות בערב שבת....
הכי הוליסטי - לטהר עם סמלי רייקי או כל הילינג אחר... אני חושבת שכי מסובכת לטיהור אצלך היא שושנת המדבר ועליה הייתי ממליצה לא להעזר במים. איפה לשים קריסטלים - הכי טוב על הגוף. אפשר לשים כמה ביחד . מקווה שעזרתי

המבשלת

New member
תודה רבה אבל הקריסטלים בחרו אותי ולא אני או

אותם כן שמעתי שלא כדי את שושנת המדבר אני לא אכניס למים כי היא עדינה . אומרים שהאבנים בוחרות אותנו כי חסר לנו משהוא את שושנת המדבר קניתי כאשר בדיוק עברתי תפקיד חדש בעבודה והבנתי שהאבן מקרינה שיהיה קל בהתחלות חדשות . שמעתי שניתן להניח את האבנים על מלח גס יממה ואחרי זה לשטוף בזרם מים ואז לייבש בשמש ולפני שימוש לבקש משאלות הלב האם זה נכון, והאם אפשרי לשטוף להשרות ( חוץ משושנת המדבר) במי ים המלח. ואיך באמת לטהר את שושנת המדבר תודה רבה אלה

aquamarine1202

New member
אני פחות אוהבת לטהר בעזרת מלח ../images/Emo4.gif

שכחתי גם דרך נוספת שהיא נהדרת , לדעתי לטיהור, והיא לשים את הקריסטלים בתוך עציץ עם פרחים
- האדמה, הפריחה, הצמיחה - מטהרת ומטעינה אותם באנרגיות חדשות של בריאה וגם עוזרת לאנרגיות בעציץ. שושנת המדבר הייתי מטהרת בעזרת סמלי רייקי, הילינג, קטורת ,נרות שבת או מושבת קוורץ. ואכן את צודקת, בזמנים שונים קריסטלים שונים בוחרים אותנו

המבשלת

New member
עוד שאלה בבקשה

יש אפשרות אבנים שאני רוצה לשמור בבית או במשרד לשמור בכלי סגור ? \ והאם משנה מאיזה חומר הכלי עשוי ? מה האבנים שכדי להכניס הביתה לשלווה הרמוניה בין בני הבית ועושר ואושר ? תודה אלה

aquamarine1202

New member
אני יכולה להמליץ על אופן שאני מחזיקה קריסטלים

לכל אחד יש את הדרך שלו. כל הקריסטלים שלי בחוץ , בקערות שונות ברחבי הבית - מחרס, זכוכית, מתכת, עץ... (מה שהיה נראה לי יפה) באופן ככלי, ככל שהקריסטל גדול יותר, האפקט שלו על טווח רחב יותר של שטח. כנ"ל כמויות - ככל שיש יותר אבנים באיזור מסויים, כך הטווח השפעה שלהם רחב יותר. קריסטלים לשלווה והרמוניה - כל אחד מהקריסטלים לדעתי הם יכולים לתרום לשלווה והרמוניה. אם אין לכך כמעט קריסטלים , הייתי הולכת על הקלסיים , שמייצגים את הצאקרות השונות ושמה אותם בבית במקום מרכזי (פינת אוכל למשל), והייתי קונה בעיקר מושבות או אבנים גדולות או כמה קטנות אם אין גדול (גולמיות או לא זו בחירה שלך) מושבת קוורץ, מושבת אמטיסט, מושבת /שן סיטרין, רוז קוורץ, אוונטורין, קרנליאן , אגת בלו לייס. על חלקן יש מאמרים ב"קריסטל השבוע"

המבשלת

New member
תודה,ועוד שאלה

בפינת האוכל שלי יש גם שני אגרטליים של לאקי במבוק 2 מפוטלים מאוד ו-3 קטנים ישרים בזכוכית אם אבנים אדומות אני יכולה לצרף ליד בקערה אבנים וככה זה יתן אפקט טוב . תודה רבה אלה

למעלה