שלום לכולם, חדשה פה. שאלת בשר -

taluri1

New member
שלום לכולם, חדשה פה. שאלת בשר -

אני מחפשת 2 דברים: 1 - איפה קונים מולארד. נראה שמה שאני מחפשת זה חזה מולארד. 2 - איפה קונים בשר טוב (ואם אפשר לא הכייקר, כדי לעשות על המנגל? מודה לכם צאוד, טל

taluri1

New member
אה...שכחתי לציין

באיזור ת"א והסביבה, השרון, כאלה...

MeetTheMeat

New member
מקומות מומלץ לקניית בשר

שלום לך, בשר איכותי בדר"כ אינו זול. סוג הנתח, טריות ויישון הם פרמטרים שדי משפיעים על האיכות והמחיר יחדיו. בדר"כ, ובבשר זה רגיש שבעתיים, מה שזול שווה בהתאם. יחד עם זאת מצאתי לך 2 מקומות באזור מגורייך כפי שהגדרת, שיחסית זולים אבל האיכות נשמרת: 1. "פרומיט", בכפר יונה, רח' העליה 37, טל' 09-8944421 2. "אבו חלוואה", ביפו, רח' פייר מנדס 24, טל' 03-5187362 את יכולה לנסות גם בסניף של "מרינדו" ברמת השרון, אוסישקין 54, למרות שאני פחות אוהב, כי טעם הבשר נחות במידה מסוימת. אבל זה לטעמי הסוביקטיבי כמובן. כמובן שיש מקומות עם בשר איכותי עוד יותר אבל המחירים נוסקים כבר אל על. יורם www.MeetTheMeat.com

MeetTheMeat

New member
בשר בר"ג

בשר זו שאלה רחבה. אם לבקר כוונתך, אזי לא מצאתי בר"ג ברמה מספקת לטעמי. אם לגבי עוף דווקא או פרגיות, אזי יש כזה אחד, אטליז בנווה יהושוע קרוב לרח' הירדן 03-5748134 בחור בשם עופר. מה שמיוחד שהעוף והפרגיות הם מסוג "עוף חם". דהיינו משחיטה וניקוי ישר לאטליז. טרי ולא קפוא. המשמעות שהבשר של הפרגיות, חזה ועוד רכים בצורה יוצאת דופן. הטעם כבר קשור לתיבול. וזה אתה יכול לקבל באתר אצלי באופן חופשי. לגבי בשר בקר, נו, ת"א לא כל כך רחוקה. יורם קוהן meetthemeat.com

bigjack

New member
יש כמה סבירים ברמת גן

עזר ובניו ברח' נגבה (יקרן רצח
) צארום בשד' ירושליים פינת הראה גילי בשד' ירושלים פינת עוזיאל גמליאל ברמת עמידר

מליאל

New member
אם אני לא טועה יש ברמת גן את פלקון....מכירה

בהרצליה ושם זה משהו.....

bigjack

New member
מולארד אפשר להשיג בטיב טעם

ואני נתקלתי בזה גם אצל כצל'ה בקצבייה. בשביל בשר באמת טוב צריך למצוא במקום המגורים קצב אמין עם המלצות. אני קונה את הבשרים בקצבייה של חצי חינם בחולון ולהפתעתי אפילו הסטייקים שאני קונה שם טובים יותר מאשר אצל הקצביה הנחשבת אצלנו בשכונה, וברור שגם יותר זולים.

מליאל

New member
יש את פלקון..הם מעולים באיזור המרכז

היה ברמת גן( או שעדיין יש) ובהרצליה.

למעלה