שלום לכולם חדשה פה

שלום לכולם חדשה פה

אני בד"כ בפורום שכן. 9 חודשים אחרי לידה. חשבתי שיהיה לי קל להוריד את 20 הקילו שהעלתי בהריון, אבל עכשיו 9 חודשים אחרי, אני לא מצליחה להיפטר מעוד 9 שנשארו אצלי. כל כך בא לי ללבוש את הבגדים שלי. מה אני אעשה, איך מתחילים?

אורלי14

New member
פשוט מצטרפים לפה

מספרים מה את אוכלת, מקבלים תגובות וחיזוקים ו - - - מתמודדים. זה לא קל, אבל תשעה קילו - הלוואי על הרבה מאיתנו

מה אני אוכלת?

הכל ויותר מידי מהכל. אני מכורה לשוקולד. והארוחות שלי זה הדבר הכי לא מסודר. האמת שאני אשמח לפתוח את היום בסלט, אבל אני אף פעם לא מספיקה להכין.

אורלי14

New member
זו בעיה, באמת

אחד הפתרונות הוא להכין ערב קודם. ללכת לישון עשר דקות יותר מאוחר, אבל כשקמים בבוקר - תענוג. ופתרון נוסף הוא להכין כמות שתספיק ליומיים שלושה בבת אחת. גם המכירות לשוקולד היא בעיה. נגדה אין לי בעצמי עצה. גם אני כזו. אולי הפתרון הוא לא לקנות, אבל הבעיה היא שזה לא תמיד תלוי בנו, הקניות.. שיהיה, לילדים/לאורחים/לבעל... בסוף הכל מגיע לבטן ולשומנים שלנו, זה ממש אוף!!!

אבל סלט אחרי כמה ימים

נראה עיף. אבל ערב לפני זה באמת רעיון טוב, להכין אותו בקופסא ולקחת אותו איתי.
מה שקורה עכשיו בימים האחרונים, זה עד השעה 14:30 בערך אני אוכלת פרוסה אחת עם שוקולד ואח"כ אני כל כך רעבה שכל דבר יכול להיכנס לי לבטן.

אורלי14

New member
יש לטפאוור כלים שמשמרים סלט

בצורה טריה ממש גם שלושה ימים. כדאי לך לברר אצל משווקות שלהם. לחם עם שוקולד????? מה זה בכלל???? למה שלא תאכלי סנדוויץ עם גבינה - מלחם קל ומלא עדיף? זה יותר משביע ויותר בריא משוקולד, לא?!

קלריסה

New member
רוצה לשמוע משהו?

נראה לי שאם תסכמי את כל הקלוריות שיש בפרוסת לחם אחת שמרוחה בשוקולד, תוכלי להגיע למספר הקלוריות הדומה לשל שתי פרוסות לחם עם גבינה רזה או ריבה רזה או משהו כזה. נכון, זה נשמע כמו גימטריה. ובינינו - אולי זה זה?

חן123

New member
גם אני לא יכולה להתחיל את היום בסלט

אבל אני יכולה למנוע כניסת שוקולד אלי הבייתה. שוקולד זה באמת ממכר, אני, לפחות, לא יכולה לאכול קוביה אחת ביום, לכן בד"כ נמנעת מכניסת האסון הזה אלי הבייתה (כשאני עמוק בדיאטה יכולים לאכול סביבי שוקולד וזה אל מזיז לי, אבל להתחלה, גם הסביבה צריכה קצת להתאמץ...) זו ההתחלה. אח"כ תנסי קצת לסדר את הארוחות שלך בהצלחה חן

אתי אתי

New member
ברוכה הבאה

אני אוהבת להתחיל מלאכול רק בארוחות וכ ל ו ם ביניהם. יש גם בטאגליינס שושור על זה-מומלץ

הבעיה שלי

שאין לי ארוחות מסודרות. לפני הרבה שנים עשיתי טיול גדול בחו"ל והעלתי בו 6 קילו. כשחזרתי לארץ התחלתי לעבוד במסעדה, הייתי אוכלת 2 ארוחות ביום בלי שום דבר באמצע ובלי ממתקים והורדתי הרבה יותר. אבל עכשיו אני לא מצליחה לסדר לעצמי את היום בארוחות, דרך אגב גם לילדה אני לא מצליחה לסדר שעות אוכל מסודרות. השעות שלה מסודרות רק במשפחתון.

אתי אתי

New member
מוכר...

אז אם כך ההמלצה הזאת ממש יכולה לעזור. אפרט - כל מה שאת מכניסה לפה נחשב ארוחה, גם פרי. נשנושים יורדים מהפרק, כי את אוכלת רק בארוחות, תקפידי על 3 שעות רווח בין ארוחה לארוחה. אם בא לך משהו, אין בעיה, אל תמנעי את זה מעצמך, פשוט תצרפי את זה לארוחה הבאה. לגבי הגוזל, דוגמא אישית זה הדבר שהכי עובד בסופו של דבר...אם תשני את העניין אצלך, גם איתה זה יסתדר. ספרי לנו איך הולך

למעלה