שלום לכולם (חדשה)!!!
M MAYA 4827 New member 8/8/07 #2 שלום וברוכה הבאה!! נשמח אם תספרי על עצמך (שם, גיל, איפה רוכבת ואיזה סגנון, מתחרה...) אני מיה,בת 14, רוכבת אינגליש ב.. איפשהוא בקליפורניה כרגע לא ידוע אבל עד לפני כמה ימים במרחב הפתוח בכ"ש=]] בקרוב סוס..\ שתיהיה לך השתלבות והתמכרות מהנהה..
שלום וברוכה הבאה!! נשמח אם תספרי על עצמך (שם, גיל, איפה רוכבת ואיזה סגנון, מתחרה...) אני מיה,בת 14, רוכבת אינגליש ב.. איפשהוא בקליפורניה כרגע לא ידוע אבל עד לפני כמה ימים במרחב הפתוח בכ"ש=]] בקרוב סוס..\ שתיהיה לך השתלבות והתמכרות מהנהה..
ח חנוש76 New member 8/8/07 #3 אני.... שלום ותודה.... קוראים לי חן אהרון אני בת 14, אני רוכבת בחוות הסטייל בתלמי יחיאל ואני רוכבת דראסג'.... אני רוכבת 3 שנים בערך ואני עדיין לא מתחרה...
אני.... שלום ותודה.... קוראים לי חן אהרון אני בת 14, אני רוכבת בחוות הסטייל בתלמי יחיאל ואני רוכבת דראסג'.... אני רוכבת 3 שנים בערך ואני עדיין לא מתחרה...
L Lian815 New member 8/8/07 #4 ברוכה הבאה!../images/Emo140.gif אני ליאן בת 14.. רוכבת ווסטרן ויש לי סוסה בשם ג'ורג'יה.. השתלבות מהירה!
ברוכה הבאה!../images/Emo140.gif אני ליאן בת 14.. רוכבת ווסטרן ויש לי סוסה בשם ג'ורג'יה.. השתלבות מהירה!
ל לילוששש16 New member 8/8/07 #5 ברוכה הבאה../images/Emo13.gif שמי לי,רוכבת ב"חוות צח" אינגלייש-קפיצות השתלבות מהירה
S shirli0811 New member 8/8/07 #7 שלוום לך ../images/Emo13.gif../images/Emo124.gif אני כבר לא בודדה מ"חוות הסטייל" טוב את מכירה אותי תהני לך
שלוום לך ../images/Emo13.gif../images/Emo124.gif אני כבר לא בודדה מ"חוות הסטייל" טוב את מכירה אותי תהני לך
M Made in C h i n a New member 8/8/07 #9 ברוכה הבאה../images/Emo140.gif אני מורן יש לי את אפולו מחוות רוכבים במושבה בגן יבנה קופצים והכל
B belledejour New member 9/8/07 #10 שלום שלום! אני לי מחוות אמיר בירושלים, ויש לי את בל גם אני כמוך רוכבת אינגליש קפיצות דרסאז'... דרסאז'ניקית בנשמה! השתלבות והתמכרות נעימה ומהירה....!
שלום שלום! אני לי מחוות אמיר בירושלים, ויש לי את בל גם אני כמוך רוכבת אינגליש קפיצות דרסאז'... דרסאז'ניקית בנשמה! השתלבות והתמכרות נעימה ומהירה....!
כ כל עולמי סוסים New member 10/8/07 #11 מה קורה? אני שיר, רוכבת ווסטרן בסוסים בכפר אה, ובת 14 השתלבות נעימה
M m i s s B New member 11/8/07 #19 ../images/Emo24.gifהיי לך..../images/Emo13.gif אני בר, רוכבת בחוות אמיר בירושלים- אינגליש. השתלבות מהירה..!
../images/Emo24.gifהיי לך..../images/Emo13.gif אני בר, רוכבת בחוות אמיר בירושלים- אינגליש. השתלבות מהירה..!