שלום לכולם! *חדשה*

etyg123

New member
שלום לכולם! *חדשה* ../images/Emo24.gif

היי קוראים לי אתי, בת 19 אני מעריצה את בלו כבר כמה וכמה שנים אבל מאז שהם התפרקו אני עוקבת רק אחרי הקריירה של לי למרות שבהתחלה עקבתי גם אחרי הקריירה של דנקן אבל זה לא נמשך להרבה זמן... נכנסתי לפורום הזה כבר כמה פעמים בשבוע שעבר אבל רק עכשיו יש לי זמן לכתוב.... יש דבר שקצת מציק לי בנוגע לפורום הזה, הוא רדום מידיי אין פעילות של אנשים פה, כפי שכבר הספקתי לקרוא מהודעות אחרות אני לא היחידה שחושבת כך. אני נמצאת גם בפורום של MCR ויש הבדל עצום בין שני הפורומים. אז חשבתי לעצמי שאפשר לעשות כל מיני פינות שיפתחו פעם בשבוע, כמו שירשורי תמונות או סרטונים ואולי אפילו גם להעלות פנפיקים (*לא לסקול אותי אם כבר יש...*). אה וכמובן איך שכחתי???
השיר האהוב עליי ביותר שיצא איי פעם זה BREATH EASY אין עליו! שיר פשוט מושלם!

ronaldiniho3

New member
ברוכה הבאה

אני מתן, בן 15.. אין ספק שהפורום רדום, אבל אחת הסיבות זה גם שאין כבר משהו חדש לגבי חברי הלהקה, וכמובן שהלהקה עצמה כבר התפרקה, אם אפשר לומר ככה...

inbal287

New member
...

איך אפשר להשוות בין הפורום של בלו לפורום של MCR?
MCR היא להקה פעילה, עם המון גרופיות וכו'. בלו כבר מזמן לא... ליתר דיוק כבר שלוש שנים. גם לפורום הזה היו את הימים הטובים שלו. ואנחנו בדיוק מתחילים לעבוד על להחיות אותו, אז את מוזמנת להצטרף.

danielle23

New member
קודם כל, ברוכה הבאה!!../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif

אני דניאל, בת 15
היית צריכה לראות את הפורום לפני שנה, שנתיים ובמיוחד בזמן פעילות הלהקה. אחד הפורומים היותר פעילים. לאט לאט אנשים פחות מתעניינים בקריירות הסולו, וגם כל בנות הפורום התבגרו, ואו שפחות אוהבות את הלהקה (אולי הטעם קצת השתנה), או שיותר עסוקות מפעם. הלהקה כבר לא בפעילות, ואין שירים חדשים. גם שמתי לב שפחות ופחות אנשים באים להתעדכן, לא רק לכתוב. וחבל. בגלל זה אני לא בטוחה שהפינות יצליחו (למרות שאני מאוד מקווה
) השתלבות נעימה

lidor love lee

New member
ברוכה הבאה מאמי../images/Emo24.gif

גם את מעריצה מיוחדת של לי
חיחי גמאני
אני לידור בת 19 מלוד מתה על להקת בלו במיוחד על לילוש
השתלבות נעימה ומהירה

etyg123

New member
תגידי, יש מצב שראיתי אותך בפורום הרשמי של לי?

למעלה