שלום לכולם, חדשה!

Skyller

New member
שלום לכולם, חדשה!

היי היי אוהבי אוריגמי!! אני עושה אוריגמי בכיתה ב' בערך ורק עכשיו גיליתי על הפורום... אז, כן... אני אוהבת אוריגמי. אני "מתשלטת" על היחידה שלי בכך שבכל משרד יש עכשיו איזה פיל, גמל שלמה (ה-masterpiece שלי כרגע) או לפחות ציפור מגניבה שמעופפת בכנפיים בכל פעם שמושכים לה בזנב... עכשיו יש לי מטרה- למצוא אוריגמי מגניב של דרקון ולהצליח לעשות אותו. מישהו מכיר דיאגרמה (ככה קוראים לזה גם בעברית??) של דרקון שלא נראה כמו כלב??

גילה או

New member
שלום גם לך

באתר של גלעד אהרוני בסעיף DIAGRAMS יש דרקון . בהזדמנות אם את יכולה תעלי תמונה של אחד מהקיפולים שלך .זה יהיה נחמד . בהצלחה עם הדרקון.

giladznaor

New member
ברוכה הבאה

באמת בעיה למצוא דרקון נורמלי... האהוב עלי הוא הAncient Dragon של סאטושי קאמיה. יצא לאחרונה ספר שלו עם הוראות מלאות לדרקון (אומרים שבערך מאתיים שלבים...) דגם עם הוראות באינטרנט הוא הFlying Dragon של Charles Esselestein (אני מקווה שאני מאיית את שמו כראוי). כנראה שהדגם המדהים ביותר הוא זה, גם כן של סאטושי קמיה. ולבסוף, בקישור למטה נמצא חברך הטוב ביותר לשאלות בקשר לדגמי אוריגמי - הorigamidatabase!!!

gvish

New member
יש לי ספר

בספר: Origami Monsters & Mythical Beings יש ארבעה דרקונים: Winged Dragon - דגם פשוט ויפה. Flapping Dragon - דגם חמוד שמזיז את הכנפיים. Rearing Dragon - וריאציה על הדגם הראשון. Long Tailed Dragon - דגם מסובך ויפיפה. אני יכול להביא אותו למפגש, אם את מעוניינת.

bshuval

New member
דרקונים

הדרקון החביב עלי הוא הדרקון הפשוט (יחסית) של הוג'ו טקאשי. לפיטר בודאי גם כן יש דרקון חביב. הדרקון של רוברט לאנג ע"ב הדרקון של רוברט ניל אף הוא דגם טוב. לג'ון מאקאווה יש מספר דרקונים נחמדים (אם כי אינני אוהב לקפלם), וגם לסייג'י נישיקאווה יש דרקון נחמד בספר שלו (שוב, אינני אוהב לקפלו). בספר essential origami של סטיב ומגומי בידל יש הוראות לדרקון המורכב משלושה חלקים והוא נחמד ביותר. בהצלחה במציאת הדרקון! הכנת גמל שלמה, אגב, אינה עניין של מה בכך. איזה גמל שלמה את מקפלת? את זה של לאנג?

Skyller

New member
תודה רבה לכולם!

בשניה שתהיה לי הזדמנות אני אציץ בדיאגרמות, תודה רבה!!! וחג שמח לכולם..! (ואני אשים פה תמונה של משהו שעשיתי בקרוב)

למעלה