שלום לכולם - חדשה

gymnatanya

New member
שלום לכולם - חדשה

אני בת שלושים וכבר שלוש שנים מתמודדת עם בעיית משקל עודף... אז נכון שניסיתי הרבה דיאטות ולא החזקתי מעמד אבל עכשיו זה אחרת... אני מקווה... בכל מקרה, התפריט שלי מורכב ממס' כוסות קפה ותה בבוקר (כי אני לא מסוגלת לאכול בבוקר) ארוחת צהריים מורכבת מכוס אורז לבן וסלט ירקות גדול ארוחת ערב מורכבת מסלט ירקות ועוד מנה של שעועית ירוקה או ברוקולי מבושלים עם כפית שום כתוש ומעט מלח, פה ושם אני חוטאת עם קצת פיתה או כדור פלאפל (ללא תוספות) מה נראה לכם? יש מצב להמשיך ככה? נקודה חשובה לציון היא שהעבודה שלי היא בתחום הפעילות הגופנית כך שאני במילא עושה קצת פעילות גופנית מדי יום תודה על ההתיחסות

magic40

New member
ברוכה הבאה

כמה זמן את עם התפריט הזה? את רואה ירידה במשקל?

ח ב י

New member
לי זה נראה דיאטת רעב לא מאוזנת

אין כאן חלבונים ושומנים בכלל וזה לא נכון לאכול ככה. חוץ מזה יש כאן מעט קלוריות. גם אם תרדי במשקל תכניסי את גופך למצב של מגננה שבו חילוף החומרים יעיל ביותר כדי לנצל כל קלוריה מהמעט שאת אוכלת. ואז ברגע שתחזרי לאכול יותר תשמיני בלי פרופורציה למה שאכלת. מציעה בחום לפנות לדיאטנית לקבלת תפריט סביר יותר. בהצלחה!

אתי אתי

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

זה כל מה שאת אוכלת? איפה חלבונים? מה עם עוד פחמימות? את אחרי לידה? גם אני ממש ממליצה על פגישה עם דיאטנית לקבל תפריט מסודר

חן123

New member
ברוכה הבאה

התפריט דל ביותר. אין חלבונים, פירות, מוצרי חלב, הארוחות "עצובות" לי וניראה לי מאוד קשה להתמיד הבדיאטה כזו, וגם מפריע לי שעד הצהרים את לא אוכלת כלום. בסדר, בלי ארוחת בוקר אבל ב 10 אפשר פרי, כריך, יוגורט וכו'.

jess123

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif את אוכלת מעט

עדיף לך להתייעץ עם דיאטנית שתבנה לך תפריט מאוזת עפ"י בחירתך יהיה גם מקום למאכלים במילים שלך "חטאים" אוכל טעים בריא קל להכנה ומתאים לסגנון חיים שלך אני בת 34 אם ל-3 התחלתי דיאטה בצורה רצינית מעל שבוע הצטרפתי לקבוצת תמיכה הייתי אצל דיאטנית שבנתה לי תפריט כולל את "החטאים" פלאפל פיתה מתוקים כל מה שאת רוצה יש לי בתפריט ועובדה שירדתי אמנם לא הרבה בשבוע אבל קילו בהתחלה זה בסדר מצאתי בנות מפורום אחר שכנות שמוכנות לפעילות גופנית כמו הליכה משותפת אנו הולכות בשעות הערב אחרי שסיימנו כל מטלות הבית ומרגישות טוב יקירתי תדעי דבר אחד אם לא אוכלים לא יורדים במשקל גם תפריט דל כמו שלך לא תחזיקי הרבה זמן לדיאטה זו

gymnatanya

New member
תודה לכולכן על ההתייחסות

בכל מקרה, כרגע אני דיי מסתדרת עם התפריט הנ"ל, אצלי מכיוון שכל סדר היום שלי קצת שונה מהמקובל (אני מדריכה בחוגי התעמלות אחרי הצהריים) ובשעות הבוקר אני בדרך כלל בסידורים או בבית, ככה שאני לא מרגישה שום צורך לאכול מלבד שתי כוסות קפה עם חלב (נס), ניסיתי ללכת לתזונאית מטעם קופת חולים אבל לא התחברתי אליה בכלל ולפי קופת החולים אני בכלל לא זכאית ועודף כסף כרגע אין לי, הסיבה שאני מקיימת את התפריט הנ"ל היא בשביל הפוש הראשון, שאני אראה שאני יכולה לפחות מס' ק"ג לרדת וזה יתן לי את המוטיבציה להמשיך תודה שהגעתן עד הלום...

למעלה