שלום לכולם, חדש בפורום

moti80

New member
שלום לכולם, חדש בפורום

שלום, שמי מוטי שמש... אחלה פורום יש לכם כאן. אני ממש בדקות אלו סוקר את ההודעות ו...לומד להכיר קצת יותר. זה, ערב טוב ושמח לכולם - מצרף ציור שלי...תהנו.

Boojie

New member
"ציור שלך" זה אומר "שאתה ציירת"?

או "מאוסף התמונות שיש לך על ההארד דיסק"? אה, כן, והציור אחלה, אבל אני חושבת שעדיף לא לפרסם בפורום הזה תמונות עירום, כי הוא לא מוגבל למבוגרים, למרות הכל.

moti80

New member
הציור שלי - אני ציירתי

הוא מועתק מציור מקורי של בוריס וולג´ו. שנוגע לעירום... זה ציור ואין בו משהו בוטה במיוחד, אם תבקשי, אז באמת לא אעלה יותר תמונות עירום רק שזה לא נראה לי מתאים כל כך באמנות...

נכון, אבל זה לא פורום אומנות.

בכל מקרה, הציור ממש יפה. אהבתי. אתה גם כותב סיפורים לציורים שאתה מצייר

moti80

New member
נכון, לא פורום אמנות

אבל אני צייר... ויש כאן מספיק כשרונות מילוליים. אז חשבתי, להשתתף ולתת רעיונות חדשים לסיפורים. אמ...להפסיק עם זה?

Boojie

New member
לא, לא זו הבעייה.

אין מצדי בכלל בעייה שתפרסם את התמונות האלה כאן, ואולי אפילו נצרף אותן לפרויקט "סיפור לתמונה" שהייזל מריצה כאן, רק שקח לתשומת לבך שהפורום הזה פתוח גם לילדים ולבני נוער. עדיף לא לפרסם כאן תמונות שכוללות שדיים חשופים וכדומה, או, אם אתה כן מפרסם אותן, בבקשה תציין בשורת הכותרת שהתוכן לא לילדים, כדי שמי שלא מעוניין להחשף לזה יוכל להמנע מזה. לא שאני חושבת שאיזשהו ילד יירתע מלפתוח אותן בכל זאת, אבל צריך להיות הוגנים ולהזהיר מראש. ואגב, לדעתי תזכה לחשיפה גבוהה יותר ליצירות שלך אם תפרסם אותן בפורום מד"ב הראשי.

למעלה