שלום לכולם חדש בפורום........

liran b

New member
שלום לכולם חדש בפורום........

שלום לכולם!!! יש לי מעין בעיונת קטנה שהיא בעצם גדולה...... אני בן 18 עולה לי"ב (מה לעשות....הכל הגן אשם , למי שלא הבין הייתי אמור להיות עכשיו בצבא). ועדיין לא הייתה לי חברה.... התחלתי עם בנות..אבל כלום. אומנם אני לא דוגמן צמרת אבל אני לא מכוער אני דיי גבוה 1.98 . ואף בת שהתחלתי איתה לא רוצה קשר של חברות איתי....

היי לירן... ../images/Emo13.gif

דבר ראשון, נעים מאוד וברוכה הבאה, אני רעות בת 16 עולה ליא´. תיראה אני לא יודעת מה להגיד לך בקשר לבעייתך, אבל אני חושבת שאתה לא צריך ישר להיכנס לקשר של חברות, עדיף שתתחיל בקשר של ידידים, אולי אותה אחת לא תימצא חן בעייניך מבחינת האופי, ואולי אתה תימצא חן בעייניה מבחינת האופי, אני לא חושבת שהמראה של בן אדם צריך להיות הדבר הכי חשוב במערכת יחסים, מה שחשוב זה האופי, כי אתה יכול להכיר מישהי להידלק עלייה בגלל המראה שלה ואז להיתבאס מהאופי שלה, וזה חבל. אז אני חושבת שכדאי מאוד ואפילו רצוי שתתחיל בקשר ידידותי ואז תיראה לאן זה מוביל. מקווה שעזרתי. רעות.

1.98??? יאבאבא! ../images/Emo5.gif

דיייי גבוההה הא?!
היי אני ניקי בת 16 (בנובמבר) קודם כל גם אני אהיה בת 18 כשאהיה בי"ב... ואני אסיים ללמוד בגיל 18 וחצי.... הכל באשמת הגננת שולה (ימח שימך... יא מכשפה!
) בכל מקרה... אקודם כל חשוב שתדע... שזה שאתה לא מכוער אבל לא דוגמן צמרת לא אומר כלום, בדרך כלל יש בנות שירצו אותך בגלל האופי... ולא בגלל היופי, זה כל מה שחשוב באמת אחריי הכל... דבר שני תגדיר לנו את האופי שלך.... ומי יודע אולי יש מישהי מהידידות שלך שמאוהבת בך בסתר ואינך יודע... בכל מקרה בהצלחה שלך ג´יני!

liran b

New member
תודה רבה.........

אבל יש לי יותר מידי ידידות!!! וזאת הבעיה שאני ידיד טוב שלהן.... :)

../images/Emo50.gif

לירן עליך להבין שקשר נוצר עם הזמן, אתה לא מגיע למישהי יוצא איתה פעם אחת ואתם חברים, בנוסף אל תעלה את הנושא כל כך מהר תזרום עם זה ואל תמהר להגדיר, הרבה פעמים ידידות יהפכו לחברות בסיטואציות מסוימות הכל תלוי בדינמיקה שלך עם בנות המין השני. מאחל לך בהצלחה ושתמצא המון אהבה הזאב

היא תגיע...

ברוך הבא לפורום בעיות בגיל ההתבגרות! יתכן שעדיין לא פגשתה את האחת המיועדת, אך הייתי רוצה שתספר קצת יותר על הדרך שאתה יוצר קשר עם בנות ואולי נצליח למצוא את הבעיה. שלומי

black_magic

New member
לירן לירן לירן..

אני בת 16 וחצי, ואני יודעת שזה עדיין שומדבר.. אבל גם איתי לא מתחילים ועד היום לא היה לי חבר..
וזה גורם לרגשת בדידות...

למעלה