שלום לכולם חדש דשנש כנסו כנסו

שלום לכולם חדש דשנש כנסו כנסו

שלום לכולם אני חדש בתחום המוסיקה היוונית,והשתכנעתי להיות אחד מהחבר'ה,אחרי שהיו לי הרבה צרות בבית. רגע רגע,אל תרחמו עלי,תיכף תבינו איזה צרות. מילדות אני שומע פופ,ג'אז,רוק ובכלל כל המוסיקה הלועזית הקצבית. במקביל אני גם אוהב מאוד נגני גיטרה,דוגמת מארק קנופלר,גי'מי הנדריק,ואפילו פאקו דלוסיה,ואל דימיולה,שלכל אחד טכניות משלו. תמיד שאמא שלי היתה יוצאת מהבית,לעבודה או סידורים,היתי מנצל את ההזדמנות,נכנס למטבח ולוקח משם כל מה שיכול להרעיש,מביא את זה לחדר שלי ומתחיל,או לתופף על הסירים,או לנגן עם המערוכים של העוגות,כאילו אני מנגן על גיטרה,וכו' וכו'. בקיצור אמא שלי הפכה להיות עצבנית,והתחילה לקחת כדורי הרגעה.עשתה לי פרצופים,בכלל יום אחד אמא שלי אכלה אותה ממני כהוגן,לקחתי את המערוך מהמטבח,ופשוט שכחתי להחזיר אותו,והוא נפל מתחת למיטה,אמא שלי באותו יום לשה בצק,הגיע הזמן שהיא צריכה לרדד את הבצק,והיא הפכה את המטבח ולא מצאה את המערוך,זה היה בעצם הרגע שהיא נשברה,ויצאה עלי בצעקות שכל השכונה שומעת. השכן שמע את הצעקות,ורץ אלינו לבית,חשב שחלילה קרה משהו,כשאמא שלי סיפרה לו שבעצם,הרסתי לה את המטבח,ושהיא לא מוצאת את המערוך וכו',הוא מיד הציע לי,שניים שלושה דיסקים ביוונית,ואמר לי "תנסה לשמוע יוונית,מוסיקה יותר רגועה ,מוסיקה יותר שקטה,לא צריך לא מערוכים,ולא סירים,פשוט שים דיסק שב תאזין ותרגע. מאותו היום,אני לא מפסיק לשמוע את אותם שלושת הדיסקים,היום החלטתי לעשות צעד נוסף,ופשוט להירשם לכאן,בשביל להיות אחד מהחבר'ה. מאז גם אמא שלי רגועה-חידשה את כל המטבח,והכל שב על מקומו בשלום. אני אשמח אם תגידו לי,מה אני צריך בשביל להיות אחד מהחבר'ה,כאילו במה צריך להבין? וכו' וכו'. אני רק רוצה לציין שהדיסק והזמר ששכנעו אותי יותר מכל,"ללכת" על המוסיקה היוונית בגדול,היה הזמר גזנגידיס עם הדיסק איפרחו.גם הנגנים בדיסק הזה סיקרנו אותי מאוד.הם בשבילי כמו הנדריק וקנופלר. אני אשמח אם מישהו יגיד לי מה צריך כאילו בשביל להיות אחד מהחבר'ה. ובאותה הזדמנות אשמח ללמוד על הזמרים השונים והנגנים השונים. תודה מראש.

sony121

New member
שלב א' צריך לדעת מי זה ניקולופולוס

ברוך הבא
אם אתה תדע מי זה ניקולופולוס,אתה תהיה לא רק אחד מהחבר'ה,אתה פשוט תהיה מיוחס
**אבל לפי מה שכתבת,אתה כבר מכיר את ניקולופולוס.בתת מודע!!! כי אם נכוות מקזנג'ידיס,והדיסק איפרכו,ואיך כתבת הנגנים סיקרנו אותך? נו יופי הנגן בדיסק הזה הוא לא אחר מניקולופולוס, הוא גם הלחין את כל הדיסק הזה...יש לך טעם טוב ידידי. שלב ב' את כל זמרי יוון אתה תכיר מהר מאוד..תזכור מה אני אומרת.,,לדעתי זה עניין של כמה דקות
זה הכל תלוי בתסריטן..... יש לנו כאן את שמואל16 ידידי איש פשוט מקסים- שעושה כאן "עבודת קודש". בכל בוקר הוא שם כאן עטיפות של כל הזמרים ביוון
אלא אם כן הוא "עובד" משמרת ערב,,אז לקראת הערב אתה תכיר את כולם. הכל תלוי איך הוא "עובד" באותו היום.
שלב ג' אתה צריך להכיר את פאדי,פאדי הוא המעריץ מספר 1 של דאלארס בעולם,הוא גם מבין-קורא-מדבר-וכותב יוונית,והוא מכיר את כל יוון,אתה יכול להיעזר בו תמיד.יש לו הרבה מאוד ידע. שלב ד' אתה צריך להכיר את SONY121 אני לא רוצה להרחיב בדיבורים,אתה כבר תכיר ותבין לבד עם מי יש לך עסק
שלב ה' להישאר עם הניק שלך,לא צריך לפתוח ניקים כל יום
עוד טייפים..אתה כבר תקבל משאר החברים ברוך הבא למועדון השרוטים
נ.ב לתופף על סירים.... -עוד אפשר להבין אותך...אבל איך בדיוק הפכת את המערוך של העוגות,לגיטרה או בוזוקי?חיברת לו מיתרים?

shmuel16

New member
שלב א' צריך לדעת מי זה דאלארס

חלק ניכר של הדיסקוגרפיה שלו תוכל לקבל במסר פרטי

סוני צריכים להמליץ לו על זמרים

סוני121,ניקולופולוס זה ניקולופולוס,אין בכלל וויכוח. צריכים להמליץ למורה נבוכי על זמרים,קזנזידיס-דיוניסו-וכמובן דאלאראס ואחרים. הוא ישמע זמרים הוא ישמע גם את ניקולופולוס,אל תדאגי.אי אפשר להתעלם ממנו וגם אי אפשר לברוח ממנו.הוא צץ בכל חור.

יש גם סדרה בהמשכים-"הצפון והדרום"

בעוד שבועיים יוקרן הסרט "גוני שב משדה הקרב" או אם אנחנו עוסקים במוסיקה יוונית,אז "איקי שבה משדה הקרב". ואז יהיה מרתון גדול גדול,אתה תכיר את כל הזמרים הגדולים,כי ברדיו איליוס,שאתה עוד תכיר,מתכוונים לעשות חפלה עד אור הבוקר.

תתחיל עם דאלאראס

מורה נבוכי תתחיל עם דאלאראס ואחר כך עם כל השאר,הוא הכי טוב הוא שר הכל,ויש לו גם דיסק עם סטינג.שאתה באמת תאהב.

כזו אהבה לא קיבלתי אנשים אתם אחלה

איזה יופי של דבר,איזה אנשים חמים,איזה היענות.אתם פשוט אחלה. תודה לכולם,אני רואה שיש קונצנזוס על דאלאראס,מה הוא כזה גדול? שוב תודה לכולם,אני עוכב אחרי כל מה שאתם כותבים,פשוט כייף.

למעלה