שלום לכולם חדש כאן-ויש לי שאלה

שלום לכולם חדש כאן-ויש לי שאלה

האם ביוון יש להקות צבאיות כמו שלנו יש כאן למשל להקת הנחל להקת פיקוד צפון להקת פיקוד מרכז להקת הוואי ובידור וכו' וכמו כן האם יש להם צמדים כמו שלנו יש כאן כמו למשל צמד רעים צמד דודאים וכו' צמד הפרברים וכמו כן אם יש להם שלישיות כמו למשל שלישית שוקולד מנטה מסטיק או השלושרים או אולי הטוב הרע והמכוער וכו' או אולי להקות כמו להקת כוורת. מקווה שהשאלה שלי לא תמוהה.

יש תזמורות...

בצבא היווני יש תיזמורות שונות למשל ביואננה יש כל יום שישי מצעד יפה עם שרים,כלי הקשה חצצרות ותופים מיצעד זה נערך ע"י תיזמורת צבאית מקומית. למשטרה היוונית ולמכבי האש יש תיזמורות שלהם שצועדות ברחובות הראשים של אתונה בלל כניסת השנה החדשה ,לאחר הספירה לאחור וכניסת השנה החדשה התזמורות יצאות לדרך מנגנות שירי עם יונים וקהל גדול הולך אחרהם שר ורוקד לגבי .שאלתך על צמדים ושלישיות. ,הזמרות והזמרים היוונים נוהגים לשתף פעולה בנהם ולפרגן אחד לשני ,הם מופעים כל שנה בהרכבים שונים וכך נוצר מצב כזה שכל שנה יש מיגוון של מופעים שונים שלא חוזרים על עצמם. הם גם נוהגים להקליט ביחד דיסקים שלמים אך אין הרכבים קבועים לתקופה ארוכה. בכל זאת יש גם צמדים ולהקות שונות שמופיעות ויוצרות באופן קבוע. מקווה שעניתי לך בצורה מספקת

sony121

New member
רפיגליקריה ידידי ברוך שובך../images/Emo140.gif

יופי שחזרת

מוצא יווני

מוצאה יווני , ומחובר חזק ליוון, אם תרצה לדעת עוד דברים ,עזרה בטיולים שלך מסר אישי

דווקא בקשר לטוב לרע ולמכוער יש!

הטוב זה לפטריס פאפאדופולוס- הרע זה פנטאזיס לפטריס והמכוער זה לפטריס פנטאזיס

צביקה אין מצב

פנטזיס הוא תותח בעיני...בענייך לא? מכוער אולי תלוי באיזה נקודת מבט מסתכלים עליו

sony121

New member
זורבה אני חייב לציין שיש לך טעם טוב

ולא חשוב מאיזה נקודת מבט מסתכלים עליו,אם בכלל מסתכלים עליו
אני רק יודע שבתואר "הפנים היפות" של שנות האלפים, הוא לא יכול לזכות.

ZILEVO1

New member
באמת רעיון לא רע להביא צמדים יווניי

אני מתחיל כמובן בקזנג'ידיס ומרינאלה

למעלה