שלום לכולם - חדש כאן

שלום לכולם - חדש כאן ../images/Emo24.gif

רון מת"א.
אחרי זמן מה שהייתי גולש פאסיבי , אשמח גם לכתוב כאן
אז הנה כמה עדכונים על הליידי: ביום שלישי רשת FOX תשדר פרק מיוחד של GLEE שיוקדש כולו לשירים של ליידי גאגא. בפורום "ערוצי הסדרות של YES" בתפוז קראתי היום שבתאריך 10/5 , מוצאי יום העצמאות תשודר הופעה של ליידי גאגא מהמדיסון סקוור גארדן. מופע ראשון בסיבוב ההופעות העולמי שלה. השידורא יתחיל בעשר בערב. הקרדיט כאמור למנהלת הפורום שם שכתבה על זה. דרך אגב , הזמנתי כבר את האלבום החדש של ליידי גאגא מאמזון ארה"ב , וראיתי שיש 2 גירסאות: אחת נראת גירסה "DELUXE" , ויש את האלבום הרגיל. מה ההבדל ביניהם? האם בגירסת הדלוקס יש דיסק נוסף? ( רמיקסים? ). מכל מקום הזמנתי את גירסת הדלוקס , שאמורה לצאת ב - 23 למאי.

GM1988

Well-known member
ברוך הבא../images/Emo252.gif

יאוו אני ממש שמח לקרוא שתשודר ההופעה של הליידי, ועוד ביס, אני הרי הלקוח שלהם

Ariellllll

New member
ברוך הבא ../images/Emo13.gif

הגרסא הרגילה תכלול 14 שירים, גרסת הדלוקס תכלול 17 שירים ו5 רימקסים

../images/Emo24.gif תודה

אז נשאר רק לחכות לסוף מאי . ההפרש גם ככה לא גדול בין גירסת הדלוקס לגירסה הרגילה. יש גם באמזון אפשרות לרכוש סינגלים בודדים של ליידי גאגא , אבל זה מוגבל רק לתושבי ארצות הברית.
נחכה לדיסק

אכן - בדקתי עכשיו באיביי

קניתי באיביי כרטיס ITUNES GIFT CARD של 10 דולר. אני מתכוון לקנות בו כמה סינגלים מחנות המוזיקה של אפל - ITUNES.

kokobins

New member
היי

יש מצב שאתה מביא לי קישור למי שקנית ממנו את הכרטיס<?! :)

בבקשה

http://cgi.ebay.com/New-Authentic-U...er_MP3_Player_Accessories&hash=item2eb4a9916d זה הלינק לכרטיס של המוכר: http://myworld.ebay.com/eforreal/?_trksid=p4340.l2559 את יכולה לבקש ממנו שישלח לך למייל את הקוד של הכרטיס. את לא צריכה פיזית את הכרטיס , וכך גם תחסכי את מחיר המשלוח שיתווסף להזמנה. אני קניתי את 2 הסינגלים של גאגא מהאלבום החדש , והזמנתי להשכרה סרט עליה.

בבקשה. ושימי לב גם לסוג החשבון באייטונס.

יש כבר אייטונס בישראל , שניתן לשלם שם בכרטיס אשראי ישראלי. כרטיסי המתנה באיביי או באמזון טובים רק לחנות אייטונס האמריקאית , ולכן תראי שאת נמצאת בחנות האמריקאית. ( לפי הדגל למטה יודעים באיזו חנות אייטונס נמצאים. ).

Nens333

New member
../images/Emo70.gifWelcome../images/Emo70.gif

בן כמה בערך? סתם כדי לדעת שאני לא הקטין היחיד פה

Nens333

New member
אוף... יש פה מישהו מתחת לגיל 18??? ../images/Emo6.gif

ואם כבר, אתה לא זקן, אתה בעל ניסיון חיים רב

Nens333

New member
אחוות תיכוניסטים...!

החיים קשים בתיכון אה? חחח אנחנו אוכלים חרא! או שרק אני מותש מהלימודים?

למעלה