שלום לכולם חדש כאן/tapuzforum/images/Emo13.gif

שלום לכולם חדש כאן/tapuzforum/images/Emo13.gif

כן גם אני באותה קלחת 7 שנים בהתחלה התחיל בעור ואחרי 3 שנים גם בפרקים.ב`ה חי עם זה.ומשתמש בעיקר במשחת טבע דרם ובשמפו אלפוסיל .ניסיתי טיפול של אור ששכחתי איך קוראים לו בירושליים וזה ממש לא עזר.אז אשמח אם יש הצעות רעיונות וכ`ו

שלום רב../images/Emo24.gif

ם תוכל בבקשה לפרט קצת יותר כמו איזה סוג פסוריאזיס יש לך, היכן הוא ממוקם בגוף, כמה טיפולי פוטותרפיה עשית ואיזה סוג אוכל להתייחס לבקשתך. מידע רב יש לך באתר אגודת הפסוריאזיס הישראלית.קישור רצ"ב

קודם כל שלום ותודה.

אני מבין שאת הרופאה מאוד נחמד להכיר.האמת היא שאני איני יודע איזה סוג פסוריאזיס יש לי,מה שכן אני יודע יש לי בקרקפת בפנים באיזור הזקן במרפקים באחוריים קצת ובאיבר המין לאחרונה התחיל גם בברך שמאל[זה בעור]בציפורניים,ובפרקים של האצבעות וזה באמת כואב גם בידיים וגם ברגליים.הטיפולים שעשיתי ועושה:ליפני כ5 שנים עשיתי ניראה לי באולטרה[כמין חדרון עם פלורוסנטים]פשוט לא עזר ולדעתי אולי קצת טיפשי.ובעור אני משתמש בטבעדרם רק באיבר המין כי זה ממש מפריע.ובאלפוסיל לקרקפת.ובפרקים האמת שאני לא מטפל כי אני לא יודע מה לעשות ומעבר לכך האמת שהרופאים שההיתי אצלם ממש לא עודדו.ואשמח מאוד להתעודד.האמת שאני מבין שמצב הרוח שלי מאוד משפיע עלי כמו התקופה האחרונה שנפלתי בעסק והצטרכתי לימכור את דירתי ולעבור מקום[שמאז יצא לי בברך]ניסיתי דיאטות למינהם לא כ`כ השפיע,והיום אני משתדל להרים את מצב רוחי כדי לא להדרדר.אשמח מאוד אם יש לכם איזה שהם רעיונות לשיפור.ושוב תודה

שלום רב ../images/Emo24.gif

אז זהוא שאני זכר ולא רופא, חולה כמוך עם ותק רב מאד במחלה. הטיפול שאתה מקבל בהחלט לא מתאים לתאור שלך על המחלה, יש היום בסל הבריאות טיפולים הרבה יותר יעילים ומתקדמים וכדאי מאד שתיגש מיד גם לרופא עור וגם לראומטולוג, יש לטפל במקביל ב 2 הבעיות. ובקשר למצב רוח, שדברים כאלה לא יכניסו אותך לדיכאון.

שלום רב../images/Emo24.gif

פסוריאזיס היא מחלה גנטית אוטואימונית , עדיין לא יודעים בודאות את כל המנגנונים שאחראים למחלה, זוהו כ 18 גנים שקשורים למחלה, יש מספר קטליזטורים שגורמים לה להופיע על פני העור כסוג מסוים של דלקת.

למעלה