שלום לכולם - חדש כאן

nimix

New member
שלום לכולם - חדש כאן

אהלן , אני נימרוד ואני בן 26 ( כן כן ..) זה מאוד מעניין איך הגעתי לכאן בדרך לא דרך - עשיתי חיפוש (בתפוז) למשהו אחד - מצאתי משהו אחר - ושם ראיתי חתימה של מישהו עם השם של הפורום הזה
והייתי חייב להיכנס לכאן - לצערי כשהייתי בבית הספר לא היה להוריי את הכסף שאלך למסע לפולין, למרות שמאוד רציתי ועכשיו אני יכול לממן את זה וככה זה הרבה שנים אני אומר לעצמי שאני חייב לעשות את המסע - אבל הכיצד? וזו השאלה - איך אוכל לעשות את המסע? האם זה אפשרי לבד? למרות שאולי זה לא מומלץ האם יש סיורים\טיולים מודרכים? האם ניתן להצטרף לבית סםר כלשהו? (זה נראה לי מאוד קלוש ..) קראתי כאן הרבה תגובות של אנשים שחזרו וה רק מחזק אותי שאני חייב לעשות את זה, רק שאני לא יודע איך ומתי :-\

dandobin

New member
דווקא להצטרף לבצפר זה לא כזה קלוש.

יש לך איזה רקע בחינוך? היית באיזה תנועת נוער? יש לך תואר רלוונטי? איזה קרוב שיוצא בקרוב (אהבתי תמשחק מילים) והבצפר שלו מאפשר ליווי של הורים?

nimix

New member
באמת?

כן יצא לך חרוז
אין לי רקע בחינוך ולא הייתי בתנועת נוער :( וגם אין לי קרוב שיוצא.. בקרוב.. ז"א באמת יש אפשרות לצאת עם בית ספר כלשהו בתור מלווה?

שמע קטע!

אבא של חברה שלי היה אמור לסוע עם המשלחת שלנו אבל בסוף לא היה מקום ואז חברת הנסיעות שלנו פשוט אירגנה לו משהו והוא הצטרף למשלחת של בית ספר אחר.. בקיצור תתקשר לחברת נסיעות כמו "הלל מסורת", "שורשים" וכו' ותבקש להצטרף למסע.. חוץ מזה שהיום יש גם משלחות דרך האוניברסיטה..אתה סטודנט? אל תוותר לעצמך! צא למסע!!!!

nimix

New member
באמת קטע !

עודדת אותי . איזה חברת נסיעות היתה לכם? ואיפה אוכל למצוא דרכים ליצירת קשר עם "הלל מסורת" ו\או "שורשים"? אני ממש שמח שסיפרת לי עליהם, אני אף פעם לא שמעתי עליהם ..וסביר להניח שגם לא הייתי שומע. והייתי סטודנט ( לבלשנות) באונ' ת-א עד שנה שעברה אבל הפסקתי .. עשיתי קצת שינוי בחיים אבל זה כנראה להודעה אחרת
אבל אולי באמת שווה גם לבדוק שם בכל זאת... אגב - על מי הייתם ממליצים מבין 2 החברות הנ"ל? או ששניהן אמינות וטובות? שוב תודה ! נימרוד.

nimix

New member
היי אתר נחמד יש להם

אבל זה משנה שאני לא דתי ? האם הם עושים טיולים רק לדתיים? אנסה לברר איתם פרטים ...

Old Cat

New member
זה לא משנה, אבל יש להם יכולת לענות על הצורך

אם יש צורך בהתאמה למי שמקפיד בענינים שבדת.

אני חזרתי מפולין לפני שבוע בערך

נותרתי עם המון שאלות ואני עוד יחזור לשם ואני גם התחלתי לחשוב איך?! נשארו אצלי הרבה דברים שלא הבנתי הרבה מקומות שלא הספקנו להיות המסע לפולין בהחלט שינה אותי.

nimix

New member
עם איזה שאלות נותרת?

ואני מבין שאת נסעת דרך בית הספר? ז"א הכל היה מאורגן דרכם? ואיזה מקומות לא הספקתם? האם זה לא אמור להיות מתוכנן מראש ?

Galuush

New member
היי...../images/Emo13.gif

אני אנסה לענות לך על חלק השאלות בעקבות המסע שלי
הבצפר יושב לארגן את המסע יחד עם החברת נסיעות ונראה לי גם עם עוד כל מיני אנשים.... המקומות אכן מתוכננים מראש, אבל לפעמים התלמידים לא מתעוררים בזמן ואפשר להפסיד אתרים. קרה לנו במסע פעם אחת ויחידה שחיכינו חצי שעה לתלמידים והיינו משהו כמו 45 דק' במחנה טרבלינקה, כשהיינו אמורים להיות יותר, בגלל אותם תלמידים שאחרו. זה הכל מתוכנן גם לפי לוח זמנים, ועם בלוח זמנים אומרים שבשבע אתה צריך להיות בלון, אז בשבע צריך להיות במלון, כי זה גם משטרה פולנית שמחכה לכם שם והקב"טים עושים בדיקות שאין חפצים חשודים/אנשים חשודים. אני אישית גם חזרתי עם הרבה שאלות... הגדולה שביניהן- איך?! איך מוח אנושי כביכול, הצליח ליצור כזה בית חרושת למוות ולעבוד בכזה ייעול?! ולמה?! למה העולם שתק?! למה לא עשו כלום... בעיקר כשעמדנו במידאנק, שממש רואים את הבתים מהמחנה, שם בעיקר השאלה "למה" בערה בי...

nimix

New member
היי גלוש ../images/Emo9.gif

אם איני טועה כבר ראיתי אותך בפורום שקשור למוזיקה מסוימת :) אז היום לא הצלחתי להתקשר - אבל מחר אתקשר לקישורים שנתנו לי כאן ולראות איך אוכל לעשות את המסע ומתי. ובאמת חבל שהיית צריכה לסבול בגלל קבוצה של תלמידים לא אחראים, מה הטעם לצאת למסע כזה אם הם מאחרים? :-\ כן זו באמת שאלה קשה למה זה קרה ולמה העולם לא עשה כלום, ולא חושב שיש תשובה, אבל אני תמיד מנסה להיזכר במשפט שאנה פרנק אמרה: למרות הכל , אני עדיין מאמינה שלב האדם טוב מיסודו" אותי זה מרגש, אחרי כל מה שהיא ומשפחתה עברו, היא אומרת משפט כזה, כאילו במובן שלא הכל רע ולא כל בני האדם מרושעים וגם היום יש הרבה רוע בעולם - תראי אפילו מה קורה במזרח קונגו, גם אפשר לשאול למה העולם לא עושה כלום, או לפחות לא מספיק ( ואני חלילה לא משווה כמובן) זהו מה עוד אוכל להגיד, לפחות שנינו מזל דגים אז תתעודדי בזה
( ועוד דג זהב..)

למעלה