שלום לכולם.. חדש פה.. קורא כבר קרוב ל3 שנים... הגיע הזמן להצטרף. אז מה שלומכם? מה התיכנונים להיום?
S salam9 New member 24/3/06 #1 שלום לכולם.. חדש פה..../images/Emo198.gif קורא כבר קרוב ל3 שנים... הגיע הזמן להצטרף. אז מה שלומכם? מה התיכנונים להיום?
שלום לכולם.. חדש פה..../images/Emo198.gif קורא כבר קרוב ל3 שנים... הגיע הזמן להצטרף. אז מה שלומכם? מה התיכנונים להיום?
ת ת מ י מ ה New member 24/3/06 #2 אתה קורא כאן 3 שנים?. ורק עכשיו ככותב? עדיף מאוחר מאשר לעולם לא אהה... לי כנראה תהיה פגישה עם מישהו או להיפגש עם חברה... מה אתה עושה היום? איך קוראים לך?
אתה קורא כאן 3 שנים?. ורק עכשיו ככותב? עדיף מאוחר מאשר לעולם לא אהה... לי כנראה תהיה פגישה עם מישהו או להיפגש עם חברה... מה אתה עושה היום? איך קוראים לך?
כ כה ציפיתי ליום New member 24/3/06 #7 ברוכים הבאים אני הייתי אמורה להפגש עם חברה אבל בנתיים נראה שאין לי אוטו, אז אני אשאר בבית כמו חננה ואתכונן לתחרות שיש לי ביום שני
ברוכים הבאים אני הייתי אמורה להפגש עם חברה אבל בנתיים נראה שאין לי אוטו, אז אני אשאר בבית כמו חננה ואתכונן לתחרות שיש לי ביום שני
S salam9 New member 24/3/06 #5 מפליא הא? אני מעדיף להישאר כמו שאני. מאחורי הקלעים בינתיים בהצלחה בדייט...