שלום לכולם:) חדש פה... נא להתנהג בהתאם:)
R raptor89 New member 11/2/13 #2 ברוכים הבאים. מי? מה? למה? כמה? איך? מתי? ובאיזה הקשר? ספר קצת על עצמך. הקפה והעוגיות מוגשים כל יום בשעה 7:15 בדיוק.
ברוכים הבאים. מי? מה? למה? כמה? איך? מתי? ובאיזה הקשר? ספר קצת על עצמך. הקפה והעוגיות מוגשים כל יום בשעה 7:15 בדיוק.
R raptor89 New member 11/2/13 #5 שכחתי לציין מי שקם מוקדם הוא זה שמכין את הקפה ומביא את העוגיות זה כתוב באותיות הקטנות בחוזה שחתמת עליו בלי ידיעתך ברגע שפרסמת את ההודעה הראשונה בפורום הזה.
שכחתי לציין מי שקם מוקדם הוא זה שמכין את הקפה ומביא את העוגיות זה כתוב באותיות הקטנות בחוזה שחתמת עליו בלי ידיעתך ברגע שפרסמת את ההודעה הראשונה בפורום הזה.
פ פארלין New member 11/2/13 #6 חחח השאלה מי קם מוקדם?! ועוד בתקופת מבחנים... נראה לי צריך להזיז את שעת קבלת העוגיות לשעה הגונה יותר..
חחח השאלה מי קם מוקדם?! ועוד בתקופת מבחנים... נראה לי צריך להזיז את שעת קבלת העוגיות לשעה הגונה יותר..
R raptor89 New member 11/2/13 #7 אמרת ששווה לקום מוקדם, אז קיוויתי שאת תקומי ותכיני, ככה שכשאני אקום מאוחר, יהיה כבר מוכן
פ פארלין New member 11/2/13 #8 הסיבה היחידה שחשבתי לקום מוקדם היא החשש מלפספס את העוגיות והקפה...- דברים טובים נחטפים מהר בימינו. וגם אני ציפיתי לקבל משלוח של עוגיות ארוז יפה עם קפה... (וואי מזכיר לי את המשחק הגמד והענק!! חבל שזה לא פועל וירטואלית חח)
הסיבה היחידה שחשבתי לקום מוקדם היא החשש מלפספס את העוגיות והקפה...- דברים טובים נחטפים מהר בימינו. וגם אני ציפיתי לקבל משלוח של עוגיות ארוז יפה עם קפה... (וואי מזכיר לי את המשחק הגמד והענק!! חבל שזה לא פועל וירטואלית חח)
פ פארלין New member 11/2/13 #9 הסיבה היחידה שחשבתי לקום מוקדם היא החשש מלפספס את העוגיות והקפה...- דברים טובים נחטפים מהר בימינו. וגם אני ציפיתי לקבל משלוח של עוגיות ארוז יפה עם קפה... (וואי מזכיר לי את המשחק הגמד והענק!! חבל שזה לא פועל וירטואלית חח)
הסיבה היחידה שחשבתי לקום מוקדם היא החשש מלפספס את העוגיות והקפה...- דברים טובים נחטפים מהר בימינו. וגם אני ציפיתי לקבל משלוח של עוגיות ארוז יפה עם קפה... (וואי מזכיר לי את המשחק הגמד והענק!! חבל שזה לא פועל וירטואלית חח)
R raptor89 New member 11/2/13 #11 אז אין מצב שאת מכינה קפה ועוגיות טוב, צריך למצוא מישהו אחר שיכין. אז לפחות תעזרי לי לחפש.