שלום לכולם, חדש פה

simbol

New member
שלום לכולם, חדש פה

שלום לכולם. אני מאוד אוהב גרפיקה, במיוחד תלת מימד. אני פעם התחלתי ללמוד 3DSM, אבל אחרי ככה איזה שבועיים שלוש ניסיתי לעשות פרצוץ של בן אדם, ולא הצלחתי וזה שיגע לי תשכל. איכשהו יצא לי חזיר... אבל עשיתי איזה תמונה כזאת ובמקום פרצוץ של בן אדם עשיתי אם פרצוץ של חזיר, כי פשוט לא הצלחתי... אני לא ממש ממש מתחיל, אני יודע צורות הסיסיות, אני יודע קצת את כל הקטע הזה של הוורטקס, פוליגונים, וכל זה (מצטער אני לא יודע שמות של דברים) ואני יודע עוד כמה שטויות שעוזרות לי לעשות תמונות ברמה בסיסית מינוס, :] אני מאוד מאוד רוצה ללמוד, והשאיפה שלי זה לעשות סרט תלת מימד אני יודע איפה יש מדריכים ואני משתמש בהם, אבל הם לא עוזרים לי. ומה שהכי מעצבן זה שאני לא יכול לצייר את כל הרעיונות שלי, נגיד יש לי רעיון לצייר משו, אז אני מתחיל ואז אני רואה שאני לא יודע מאיפה להתחיל בכלל, אז אני מתפשר על מה שיצא, כמו החזיר שדיברתי עליו למעלה !! עכשיו אני רוצה להתחיל ללמוד ברמה גבוהה, איפה אני יכול ? ואני רוצה גם להתחיל ללמוד צבעים (לא יודע איך קוראים לזה) כי אני יודע שצבעים זה חלק נורא חשוב וזה מה שמביא לעצם את איך שהוא נראה באמת... כי נגיד אני רוצה לעשות לעצמי צבע, או מרקם נגיד של גוף של בן אדם, אני לא מצליח לעשות שזה יראה אמיתי !!! איפה אני יכול ללמוד ? קיצר בטח כמו שכבר שאתם רואים המצב שלי קשה, ואני לא יודע מה לעשות.. איפה אני יכול ללמוד דברים על רמה ? איפה אני יכול ללמוד להתעסק עם הצבעים ? תודה מראש.

שלום לך

אז ככה קודם כל יש לך המון המון עזרה בטטוריאל שנמצה בתוכנה עצמה. ומעבר לזה יש לך המון המון אתרי לימוד כגון 3dluvr , שלא מלמדים על צבעים , אלה על המון מעבר. בהצלחה הנה כמה אתרים שיוכלו לתת לך עזרה , ברכישת ניסיון.

simbol

New member
תודה רבה

תודה רבה. אני יבדוק אותם

למעלה