שלום לכולם!-חדש

ultralord

New member
שלום לכולם!-חדש

שלום לכולם
קוראים לי אייל,אוטוטו בן 16 מחולון. תלמיד במגמת עיצוב,מצייר ועושה את צעדי הראשונים כבנאי בובות תיארתי לעצמי שזו קהילה שאני יכול להסתדר בה עם אנשים עם אותו תחומי התעניינות כמו שלי וככה על הדרך,סתם ציור בפוטושופ שעשיתי לא מזמן

ברוך הבא אייל../images/Emo140.gif עומר... בובותיך בתערוכה....

הרבה יותר יפות ומרשימות במציאות. כל הכבוד!!! דבי

ברוך הבא אייל אני רועי

הקובץ ששמת נוטה יותר לקריקטורה (ואם אני לא טועה זה אמנון לוי). וכמו שעומרי שאל, אילו סוגי בובות אתה בונה?

ultralord

New member
תשובות ../images/Emo13.gif

אני לומד בתיכון הרצוג,ולגבי הציור...זה דמות אקראית שהמצאתי :p הסגנון שלי הוא עוד לא ידוע! אני רק בתחילת הדרך אז אני עוד לא יודע לאן אני אגיע... אני הייתי מעוניין לדעת מה אתם חושבים על הבית ספר לבובות תיאטרון בחולון....ומה רמת העבודות שם... הכיוון שאני נוטה לכיוון של החבובות,או כמו של צחי בוכמן שעובד עם מריה.... (לינק לאתר שלו http://furrypuppet.com ) בעבר עשיתי בובה,בובת ספוג אבל לא ניתן להפעיל אותה.... אני אחפש תמונה ויעלה

בקשר לבית הספר

לפי מה שהבנתי ילמדו אותך כל מיני סגנונות ולא רק או בכלל את MUPPETS אם אתה רוצה ללמוד אתה יכול שם, אצל דבורה צפריר ואצל המנהלת גילי (תפוז קפוא) ששמעתי שהיא מעולה.

ooommmr

New member
היי איל ! רק סגנון בובות כמו המאפטס

אפשר ללמוד בקורס פרטי אצל מריה גורביץ' בכבודה ובעצמה ! אם תרצה פרטים בנושא שלח לי מסר...

למעלה