שלום לכולם, חדש

noam the ninja

New member
שלום לכולם, חדש

היי, אני נועם, בן 15, אוהב מאוד את כל העסק הזה שקשור לתיקלוט, מקווה להיות די ג'יי מקצועי מתישהו. ד"א, לפיוניר מאה אין הרבה אפשרויות וזה לא מכשיר כל כך משוכלל אבל שמעתי שזה אחד המכשירים הכי הטובים בעולם. למה? לדעתי הוא מתאים למתחילים. אבל בבקשה, לא לחשוב שאני מתנשא, כי אני אפילו לא מתחיל.

Sunlight Theory

New member
היי נועם , ברוך הבא לפורום

נכון , אתה צודק . ה-CDJ-100S מבית Pioneer הוא הצלחה גדולה , בקרב תקליטני ישראל (לא שהוא לא טוב בתחומי חו"ל , אך עדיין רחוק מאוד מלהיות פופולארי כמו בארצנו) . כמו שציינת , העובדה היא שמדובר על מכשיר פשוט (ללא הרבה פונקציות וטנכולוגיות מתקדמות , מה שמוביל לאלגוריתם תוכנה פחות מורכב וגם למערכת אלקטרונית ומכנית פשוטות יותר) . אך עובדה זו בעצם תורמת להצלחתו באופן ישיר (נוחות , אין עם מה ל-"הסתבך") ובאופן עקיף (אמינות , עמידות , יציבות) . מצד שני , כל זה על חשבון הטכנולוגיות (זיכרונות מטמון , קריאת ותפעול מדיות חריגות , רמות דיוק השואפות לאין סוף ועוד) והפונקציות (מערכות Loop , נקודות Hot Start , עיבוד צליל מלבד 3 אלו הקיימים ב-CDJ-100 , וכן הלאה) . הבחירה של המתקדם מול הפשוט היא של הרוכש בלבד , ועליו לעשות את שיקוליו מה יעדיף .

maozzzzz

New member
Sunlight Theory

מה דעתך על הפיוניר 1000?חבר שלי קונה אחד עכשיו..

Sunlight Theory

New member
איזו גרסא?

הישנה שיצאה מייצור , או הגרסא המיוצרת בימינו (MK2)? טיפ להבחנה בהבדלים : ל-MK2 יש טבעת כסופה מסביב לפני השטה המישוריים של גלגל הג'וג , ב-MK1 אין .

maozzzzz

New member
הוא קונה את החדשה בחו"ל..

לא חסר תקציב
ועל מיקסר הוא עדיין מתלבט..

Sunlight Theory

New member
ה-CDJ-1000MK2

הוא קומפקט מעולה , מבין הטובים בשוק . כתבתי עליו מפרט קליל , תוכל למצו אותו כאן .

למעלה