שלום לכולם חזרה לטיפולים אחרי קיסרי

אשרת 1972

New member
שלום לכולם חזרה לטיפולים אחרי קיסרי

אז אחרי הרבה טיפולים הצלחנו ונולדה לנו קטנה מהממת , ילדתי בקיסרי , האם יש משהי שאפשרו לה לחזור לטיפולים אחרי פחות משנה , תודה לעונים .

anguly

New member
מזל טוב!

הרבה נחת מהקטנונת!
לרוב לא מומלץ, אם כי שמעתי שאם יש שיקול של גיל (ואם נותדל ב1972) אז יש בעיה, אז יש רופאים שמוכנים לקצר את הזמן לחצי שנה.
בכל מקרה אם רוצים לחזור מוקדם כדאי להחזיר את הגוף למצב טוב.
זה אומר לקחת ויטמינים כמו שלקחת בהריון, זה אומר לאכול טוב ובריא, ולנוח כמו שצריך. וזה במטרה להחזיר את הגוף למצבו טרום ההריון ולמלא את המאגרים.
&nbsp
בהצלחה

אשרת 1972

New member
תודה רבה אכן ילדית 1972 והקטנה היא הטיפול ה17 ויש מוקפאים

אז רוצים לחזור מהר אקבע פגישה עם הרופא בהקדם

אני שאלתי את הרופא שלי

גם אני אחרי קיסרי, ילדתי לפני שבעה שבועות וכבר שאלתי את הרופא על ההריון הבא... בעקרון בטופס השחרור מאיכילוב היה כתוב שמומלץ לא להכנס להריון ב 6-9 חודשים אחרי הלידה, הרופא הסביר לי שזה מכוון שיש חשש שהרחם יקרע כי הצלקת תפתח כי היא עוד לא אוחתה לגמרי

&nbsp
&nbsp
&nbsp
מצד שני - הרופא שלי אמר לי שהוא מבין אותי בגלל הגיל (אני בת 39.5) ואמר שאחזור אליו עוד חצי שנה ונדבר..
&nbsp
וגם - לא מזמן שאלתי בקבוצת פייסבוק על נשים שילדו קיסרי ותוך כמה זמן נכנסו שוב להריון - היו שם כאלה שתוך חודשיים/שלושה/חצי שנה נכנסו שוב להריון והוא היה תקין והן וילדו ילד/ה בריאים

&nbsp
לכן אני מציעה כמו שכבר כתבו לך - להתחיל להכין את הגוף להריון הבא, וגם אם צריך בדיקות וכו', לשריין תורים למועד של כחצי שנה מהלידה הקודמת שלך.
&nbsp
בהצלחה!

למעלה