שלום לכולם! חזרנו לארץ

סטארי1

New member
שלום לכולם! חזרנו לארץ

נחתנו אמש, והיום חזרתי לעבודה ישירות ליום הכי הכי לחוץ בשבוע, אז נספר בנתיים בקיצור רב שהחתונה הייתה כייפית וקלילה ושירח הדבש היה מושלם. פרטים בהמשך (וגם טיפים לשרונס בקשר לרמת רחל...). אוף, אני לא מאמינה שפיספסתי את ציפורוש...

אתי@

New member
יוווווו, איך שאני התגעגעתי... ../images/Emo9.gif

המון המון מזל טוב לך ולג´ונס... אני מחכה לסיפורים מירח הדבש!

סיגל2

New member
ברוכים הבאים והרבה מזל טוב ואושר

נשמח לשמוע יותר פרטים על איך היתה החתונה.

אינצה

New member
התמונות של ציפורוש

נמצאות כאן. וסטארי ברוכה השבה! נו, מתי את מספרת חוויות?

pumpkin

New member
שלום רב שובך סטארי נחמדת ../images/Emo24.gif

אנחנו במתח ספרי איך היה...

שרונס

New member
יו סטארי! כמה חיכיתי!

אני מכירה מישהי שהיתה בחתונה שלך ומאוד מאוד נהנתה. היא מה"דור הראשון" של קרית ארבע ודתיה, אך למרות זאת היא סיפרה לי בהתפעלות על ההינומה המיוחדת שלך והסנדלים. רק כשהיא אמרה את צבע ההינומה ירד לי האסימון שמדובר בחתונה שלך. אל תשאלי כמה זמן לקח לי להסביר לה מאיפה אני "מכירה אותך" ומה זה פורום. איך היה הירח דבש והכי חשוב - פרטים מהחתונה! אני מתה לשמוע כבר. אני מקוה שכל הטיפים שלך טובים. דרך אגב, יש לי תסרוקת ואיפור נסיון בשבוע הבא במלון רמת רחל. אז אם תוכלי גם לכתוב איך הם היו ואם זה החזיק מעמד -אשמח! ברוכה הבאה! שרון.

שירי71

New member
הי סטארי ומזל טוב!

ברוכה השבה אלינו, מחכים לשמוע פירוט לגבי איך היה, והכל! ובזמן שאת שבה לך לשגרת עבודה, תנצרי לך את כל התרגעים וכל התקופה האחרונה...

ציפורוש

New member
סטארי יקירתי, אני עדיין פה,

עם רגל אחת מחוץ לדלת.. וקפצתי לומר לך
להיתראות, ואני אחזור עוד חודש... עכשיו אנחנו נפרדים מהחתולים..
ולכולן, המשך חודש נפלא, מזל טוב והמון אושר לכל מי שתתחתן, ואני אחזור לספר איך היה ואביא תמונות.. להתראות! ציפורוש

שרונס

New member
הי סטארי! אני מעלה את ההודעה למעלה

כדי שלא תברחי הביתה לסופשבוע מבלי לכתוב לנו איך היה. סליחה שאני נודניקית אבל אני ממש סקרנית לגבי רמת-רחל והטיפים שרצית לתת לי. תודה!
שרון.

למעלה