שלום לכולם, חזרנו עכשיו מבי"ח

../images/Emo24.gifמיכלי חמודה, בהצלחה../images/Emo57.gif

בהצלחה לרונירון הקטנטן. הכניסי את התאריך בלוח האירועים. אני מתחילה להחזיק אצבעות מעכשיו. נשיקות, יעל

אודונים

New member
מכירה את ההרגשה

היי מיכל איפה יהיה הניתוח? מי ינתח? כמה זמן תיהיו בבי"ח? הניתוח הוא בשתי הרגליים ביחד? כמה זמן הגבס אח"כ? תספרי מה את כבר יודעת על מה שמחכה וכמובן שהמון בהצלחה שחר

שלום שחר,

הניתוח יבוצע באסף הרופא ע"י ד"ר שיטרית. השהייה בביה"ח בהנחה שהכל יילך כשורה, תהייה שני לילות. מנתחים את שתי הרגליים בו זמנית ומגבסים עד מעל לברך על מנת שרון לא יוכל לדרוך על הרגליים, לאחר שלושה שבועות מקצרים את הגבס מתחת לברכיים וכך יתאפשר לו ללכת. לאחר שלושה שבועות נוספים מורידים את הגבס לגמרי. לא מתוכננים כל סדים או כל פיזיותרפיה (ואת זה גם אישר לי ד"ר בור בהתייעצות אצלו). אני מציינת את זה, כי אני יודעת שאצל טל מהלך הטיפול לאחר הסרת הגבסים היה שונה. רציתי לספר שאתמול לאחר הביקורת בבית חולים בה הושמעה רבות המילה ניתוח, רון רצה שסבתא תבוא אליו והסברתי לו שהיא לא יכולה להגיע ומששאל למה, הסברתי לו שכואבות לה הברכיים והיא הלכה לרופא. אז רון אמר "צריך לעשות לטטה מיתוח". שאלתי אותו אם צריך לעשות גם לרון מיתוח והוא אמר שלא. לא ייאמן כמה הקטנים האלה מבינים! (הוא בן שנתיים ושלושה חודשים). אני יודעת שזה לא הולך להיות קל, רון לא סובל דברים שמגבילים אותו, מעילים, כובעים וכו', אז על אחת כמה וכמה גבס, אבל מצד שני אני מאוד שלמה עם נחיצות העניין והקטנצ'יק ייאלץ להסתגל לעניין. עובדה היא שכרגע אנחנו לא יכולים לקנות לו נעליים רגילות בגלל הק"פ! (אפילו נעליים רחבות או נעלי בית במידה גדולה יותר לא עולות עליו), שלא לדבר על ההשלכות לטווח הרחוק אם לא נבצע את הניתוח. תודה על ההתעניינות. שחר, מה שלומכם? נשמח להוסיף ולהתעדכן. יום נעים לכולם. מיכל

אודונים

New member
פשוט מדהימים הילדים הנבונים האלה

למרות שיש עוד זמן כמה טיפים קטנים:לשחק עם מכשירים של רופאים כמו ססטטוסקופ,מסכה של אינלציה (כמו בהרדמה) מזרק ששותים איתו תרופה ועוד כאשר מציגים לו את ה"מיתוח" שיעשו לו לחשוב טוב טוב מה אומרים ואיך שיהיה מוכן אבל לא מבוהל. סיור מכין בבי"ח - פה נישן ופה נאכל...אח"כ באים למשהו קצת מוכר... להתכונן ל-48 שעות קשות אח"כ יותר קל בהרבה. טוב עוד יש זמן את מוזמנת להתקשר כבר מחזיקה לך אצבעות שחר

למעלה