שלום לכולם - חזרנו!!!!!!!!!

sariteran

New member
שלום לכולם - חזרנו!!!!!!!!!

HI GUYS... חזרנו ביום שבת מירח הדבש המדהים, אבל רק היום "נחתתי" באמת... הג´ט לג, הג´ט לג... כבר כמה ימים שאני הולכת לישון בשש וחצי בבוקר וקמה בשעות אחה"צ ובאופן כללי מחפשת את עצמי... היום החלטתי לקום "מוקדם" (בשתים עשרה), אבל גם עכשיו (שתיים ועשרה בלילה) אני עדיין לא עייפה... ירח הדבש היה חלומי. היינו שבוע בקנקון שבמקסיקו (מומלץ בחום, אפילו יותר מהבאהאמס), חמישה ימים בקרוז בבאהאמס ושבוע באורלנדו. כולם שאלו אם לא היה לנו ארוך מדי ולא רצינו כבר לחזור. לא נעים לי להודות שהייתי נשארת בכיף עוד איזה חודש או שניים. ותיקות הפורום זוכרות בודאי שערן שבר את היד כמה ימים לפני הנסיעה ושקלנו לבטל את כל הסיפור, ובכן אני שמחה לבשר שהיד השבורה לא הפריעה כמעט בכלל במהלך הטיול (מלבד סחיבת המזוודות), בזכות הגבס החדשני ששמו לו - "גבס פלסטי" שהוא קל, רך ומאפשר להתקלח איתו ולהיכנס לים ולברכה. אז שלא תצטרכו, אבל אם חס וחלילה כן, טוב לדעת... בכל מקרה, יש לי המון מה להשלים בפורום, אבל רציתי לאחל מזל טוב וברוכים הבאים לכל החדשות שהצטרפו בחודש היעדרנו, וכמובן המון המון מזל טוב למתחתנות השבוע, שהן כפי שהבנתי, סיגל , שירי וצוקה. אוי, כמה מהר שהזמן עובר (החצי הפולני משתלט עלי)... ידיד טוב שלי הודיע לא מזמן שהם מתחתנים, והיום ניהלתי איתו דיון מעמיק בנושא גני אירועים, קייטרינגים ושירותי בר... התגעגעתי לזה! בשבוע הבא אני מתחילה סוף סוף לעבוד במשרה שהיא לא משרת סטודנטית (אחרי 5 שנות לימודים) ואמנם מדובר בהתמחות, כך שהמשכורת לא גבוהה, אבל בכל זאת אני די מתרגשת... מבטיחה להישאר ולעקוב אחרי ההתרחשויות ולנסות לתרום מהניסיון ה"עשיר" של נשואה חודש וחצי.... שוב מזל טוב לכולם, באמת התגעגעתי!!! באהבה, שרית.

ababab

New member
שלום גם אנחנו חזרנו

קודם כל אנחנו נשואים היום בדיוק חודש...לא יאומן זה עובר כ"כ מהר. חזרנו גם משלושה שבועות, שבוע אורלנדו, שבוע שייט בקאריבים, שלושה ימים בלאס וגאס ועוד שלושה ימים בניו יורק. היה ממש כיף וגם כיף לחזור. מומלץ להשקיע בירח דבש!!! עכשיו מחכים לתמונות ולוידיאו ובעיקר להמשיך הלאה ולהנות. חוץ מזה שהוא הולך למילואים עוד שבועיים, לחודש מילואים......... שרית, שמחה שנהנתם, חיכתי לשמוע איך היה. גם אני בגט לג רציני....אבל יש לי זמן להתרגל עוד שבוע וחצי עד שאני חוזרת ללימודים.

הילית*

New member
ברוכות הבאות... ועכשיו באמת מתחילים

החיים האמיתיים... מאחלת לכם שכל החיים יהיו כמו ירח דבש ארוך !!!!

dorlim

New member
ברוכות השבות ../images/Emo9.gif

עושה רושם שירחי הדבש של שתיכן היו מדהימים. אנחנו, אתן יודעות, מחכים לתמונות....

*שיר

New member
../images/Emo42.gif ברוכים השבים!!

נשמע שלשניכם היה ירח דבש נהדר
ורומנטי! שרית, אני שמחה שההמלצות שלנו לגבי ערן והיד היו נכונות, ושלא ביטלתם את ירח הדבש
!

יעלי2

New member
לשריתערן ../images/Emo15.gif

ברוכים השבים! נשמע שמש הצליח לכם ואני שמחה שנהנתם. אנחנו מתכננים טיול ממש דומה (קרוז ווגאס וכו), ואשמח מאוד אם תפרטו קצת יותר, למשל באיזה חברת קרוז נסעתם, האם אהייתם מארכים את השהות על האוניה, כלומר במקום 5 ימים 10 ימים. (איך היה האוכל?) איפה לנתם בווגאס וכו. בן זוגי ואנוכי נשמח מאוד לשמוע מכם, ואם לא מתחשק לך לפרט בפורום, אתן לך את המייל. בתודה!

sariteran

New member
הי יעלי!

אשמח לקבל את המייל שלך ולספר בפרטי פרטים על הטיול ובמיוחד על הקרוז (לא נראה לי שזה יעניין את כולם). דרך אגב, אנחנו לא היינו בוגאס, אלא בקנקון שבמקסיקו, בקרוז ובאורלנדו... להשתמע, שרית.

ababab

New member
אני אשמח לתת לך פרטים

תתני לי את האימיל שלך ואתן לך יותר פרטים. בגדול השייט מספיק שבוע לטעמי. ובווגאס לקחנו מלון שהוא במרכז כלומר ליד כל המלונות, אך לא מהמפוארים כדי לא לשלם המון. כי לי ממש לא משנה איפה אני ישנה כל עוד יש מיטה נוחה ונקי. ואם אני קרובה לכל השאר, אני מסתובבת כל היום במילא בחוץ.

sariteran

New member
הי שטרודל, אני לא מאמינה שפספסתי

את החתונה שלכם! אני מהר רצה אחורה לקרוא חוויות! (וכמו כולם, מחכה לתמונות...)

שירי71

New member
הי שריתערן

טוב שחזרתם, נפלא שהיה לכם מצויין, מקווה שיהיו לכם הזכרונות האלה עוד המון המון המון שנים!!! תודה על האיחולים, שיהיה לכם רק טוב!

למעלה