שלום לכולם חזרתי אליכם

טוויטי

New member
שלום לכולם חזרתי אליכם

היי ושבת שלום לכולם חזרתי אליכם אחרי הרבה זמן שלא כתבתי.אם אתם לא זוכרים אותי אז אני אזכיר לכם.שמי יעל או בכינוי בפורום טוויטי אני חברה של ניבה קלזון שכותבת כאן פעם בכמה זמן מעריצה טרייה של זינה.ומקווה להיות וותיקה כשאני אראה את העונה השישית.עכשיו לשאלה שלי.בבסיס שבו אני משרתת תהיה בפורים מסיבה ואחרי שנמאס לי מכל התחפושות הרגילות חשבתי להתחפש לזינה או לאחת הדמויות מהסדרה ואני זקוקה לעצות איך להתחפש עם אביזרים שאפשר לקנות או לאלתר בבית.בברכת שבת שלום לכם יעל.

STEPHANIE W.P

New member
היי יעל

אני התחפשתי בשנה שעברה לזינה וזה לא כל כך בעיה, או שבעצם זה כן בעיה אבל אם קצת סבלנות אז הכל אפשרי. אם את רוצה אני אשלח לך תמונה של התחפושת ואיך עשיתי אותה באימייל. סטפני

shiRan WP

New member
גם אני מתחפשת לזינה../images/Emo39.gif

למישהו יש רעיונות, כי אני מממש לא יודעת איך? יש לי את הצאקרם בינתיים
סטפני תוכלי בבקשה לשלוח לי לאי מייל? [email protected] -תודה שירן

STEPHANIE W.P

New member
הסורק לא עובד אצלי כרגע אז

אני יעלה את התמונה תוך כמה ימים ואני אשלח לכן הודעות איך עשיתי את התחפושת סטפני

Niva JCK

New member
יעל, ברוכה הבאה יקירתי../images/Emo141.gif

מה שלומך? אנימבינה, את רוצה להתחפש לזינה או אחת הדמויות...אומממ...אין לי מושג ממש איך מתחפשים לזינה, צריך המון אביזרים בשביל לעשות תחפושת. אבל יש לי רעיון גדול בשבילך- למה שלא תשאלי את זינה הראל,יש לה תחפושת אדירה של זינה, היא בטח יודעת! היא תשלח לך תמונה ותראי איזה יופי, (אם זה לא מה שדובר לפני זה...) אממ...בואי נתכתב על זה באי-מייל, אני אגיד לך מה את יכולה לעשות, טוב? אני לא יודעת אם אני אתחפש...נראה לי קצת דפוק....אבל נראה כבר. בייי......... ניבה

למעלה