שלום לכולם חזרתי מחול!!

שלום לכולם חזרתי מחול!!../images/Emo109.gif../images/Emo160.gif

היי הייתי בגרמניה, חזרתי היום!!! היה ממש כיף קניתי דיסק של זינה!!!! לא ידעתי שקיים כזה דבר, ראיתי שניים אפילו אך קניתי את הישן החדש כנראה מהעונה השישית. יש בדיסק שירים מפרק אחד שכולו היה מחזמר. קראו לו גם המחזמר אם אני לא טועה. יש בדיסק הרבה שירים יפים אבל השיר שהכי ריגש אותי הוא השיר האחרון שזינה שרה לסולן על זה שהיא היתה מספרת לו שהיא אמא שלו אם היא היתה יודעת שנישארים להם כל כך מעט ימים ביחד, אני ממ בכיתי מיזה ניזכרתי בסולן היפה והחמוד. וגם בסולן השני שהיה בפרק שאיב נולדה

לזג

New member
ברוכה השבה

אני מאוד שמחה שנהנית והכי חשוב שחזרת בשלום... הדיסק שהשגת זה דיסק ששמעתי שקיים ואני מחפשת אותו בנרות... יש איזה סיכוי להשיג העתק? אני ממש רוצה אותו..... כל הזמן שרה לעצמי את השירים..... יהיה נחמד לשיר ביחד עם דיסק... בבקשה!

canimal

New member
קיימים איזה 5 דיסקים

2 לפרקים המוסיקליים ו3 עם מוסיקות scores מהפרקים. לא יודעת אם יש עוד 1 לעונה ה6..

stephanie w:p

New member
כן לעונה 6 יש דיסק

אפילו דיסק כפול אני קניתי אותו בצרפת ובארץ את של עונה ראשונה שניה ורביעית דווקא את (ה"מחזמרים") הפרקים המוזיקלים לא מצאתי חבל מעריצה מספר 1 רוצה שנחליף תצרבי לי את של עונה 3 אני יצרוב לך אחד שיש לי כתבתי למעלה.

korinalir

New member
גם לי יש את הדיסק

חברה שלי קנתה אותו עוד בלונדון שהיינו שם מביהס לפני שנתיים וצרבתי ממנה

סמייילי

New member
מישהי יכולה להעתיק לי בבקשה??

אני מאוד אעריך את זה, זה חשוב לי! ואם עוד אנשים רוצים, אני יכולה מהעתק אחד להכין לכל השאר.. -סמיילי

לזג

New member
אני מזה מחפשת בנרות...

שחק אותה ותביא לי עותק בבקשה! :)

לזג

New member
איציק?

אני לא הבנתי, מה אני צריכה לעשות כדי לקבל העתק? בבקשה!

לזג

New member
עזרה....!

אין לי ICQ! רק אימייל? מה לעשות?! אני חייבת את הדיסק..בבקשה!!!!

למעלה