שלום לכולם חזרתי!

שלום לכולם חזרתי!

שלום לכולם! רציתי לשאול האם השתנה משהו מאז שהעליתי את חוסר היחס של שרת החינוך לתחום החינוך המיוחד? והערה לזהבה נ.:לא הבנתי על מה מגיע לי "כל הכבוד", אבל אני מודה לך מכל הלב. בנקודה הזו, אני אוסיף שאני משמשת פה לילדים האלו בהתנדבות, כי אני חלק מהם, גם לאחר עזיבתי את הבית החם, ומי שקרא את הודעותיי הקודמות בפורום, יודע בדיוק על מה אני מדברת. ממני, ליאת לוי.

Diana M

New member
ברוכה השבה ליאת../images/Emo140.gif

תגובות לנושא שהעלית תוכלי למצוא בשירשור הרלוונטי. מי יודע אולי גם לימור ליבנת עיינה בו..

לדיאנה שלום!

קראתי הרגע את הודעתך, ולא מצאתי שום תגובה, אנא הגיבי שוב, זה מאוד חשוב לי. למי שלא קרא, אני אסביר את עצמי:שאלתי הייתה, האם השתנה משהו בהתייחסות שרת החינוך לחינוך המיוחד. ממני, ליאת לוי.

זהבה נ

New member
ליאת יקרה, כל הכבוד על דברייך

שהגיעו ישר מהלב, זו היתה הכוונה. גם אני פועלת למען ציבור הילדים עם הצרכים המיוחדים, לא הגעתי לזה מתוך "יופי הנפש" אלא, מתוך היותי אם לילדים עם צרכים מיוחדים, וכאשר גיליתי את הפרעת הקשב ולקויות הלמידה אצל בניי, חיפשתי על כך חומר וראיתי שכמעט ולא היה (בזמנו), ויחד עם אם נוספת הקמתי את עמותת "ביחד" ומאז ועד היום חלפו להם הרבה שנים ויש ספרים מתורגמים לעברית בהשג לכל דורש, ערכנו כנסים בינלאומיים בישראל(הקטנה) והעלנו את הנושא על סדר היום הציבורי(בכנסת). לאחר שהעמקתי את הידע שלי בנושא גיליתי(לא בצורה פורמלית) שגם אני עם "טורבו" (היפרית לא קטנה) וגם לי יש ADHD , אצלי זה משמש כיתרון גדול מאוד, אני כאשר נכנסת או מתעניינת בנושא מסויים (בכל התחומים) אז זה יהיה הכי רחוק שאפשר והכי הטוב שאפשר לעשות ולמצות אותו. כך התפתחתתי והגעתי עד הלום. מחזיקה לך אצבעות,

למעלה