שלום לכולם- חזרתי

שלום לכולם- חזרתי

לאחר שבוע פלוס בלי אינטרנט עקב מעבר לדירה החדשה בנווה שרת. הבטחתי שכאשר אעבור לכאן ואתמקם אדווח מה איך ולמה. אז ככה: המעבר עבר בהצלחה. כדי לחסוך בדמי ההובלה ביקשתי מהחברה בה אמא שלי עוברת טנדר. חבר שלי ושכן שלנו הם אלה שהעבירו את הרהיטים. אז אכן חסכנו את דמי ההובלה אבל חבר שלי התעורר למחרת עם רגליים נפוחות וקרעים באזור הזרוע העליונה. גם לקח להם שעות להוביל את הרהיטים לדירה כי חדר המדרגות קטן עד גיחוך, אבל בסוף, שני הגברברים החסונים הצליחו. אז בימים הראשונים חיינו מקופסא לקופסא עד שחבר שלי תפס יוזמה ולא הלך לישון לפני שפרק את כל הקופסאות וסידר. כרגע, הדירה מסודרת כמעט לחלוטין. אז כמו שכבר כתבתי, עברתי לאזור נווה שרת, והיו שטענו כי קיבלו חוות דעת רעה על השכונה והבטחתי לדווח מה דעתי לאחר שאתמקם פה. אז אכן התמקמתי פה וממש נחמד כאן. יש מרכז מסחרי ליד הבית עם מספרות, פרפומריות, מכולות, מעדניות, ירקנים, קיוסקים וכו'. יש לי תחנת אוטובוס מתחת לבית עם קו שמגיע לאוניברסיטה, עם קו שמגיע לתחנה המרכזית הישנה וממשיך לבת-ים, יש קו שמגיע ליפו ועוד כמה קווים שאני עוד לא מכירה. עוד פרט חשוב, יש חניה בשפע יחסי כך שחבר שלי יכול להחנות את האוטו מול הבית. כמו כן, אנחנו קרובים לאזה"ת קרית עתידים כך שיש בתי קפה ומסעדות וגם מקומות עבודה. יש כאן סופר גדול לידנו במרחק הליכה. לגבי כמות הרעש: על אף שהדירה שלי קדמית ויש לי תחנת אוטובוס מתחת לבית, הרעש ברמה סבירה. האוטובוסים נוסעים עד 23:00 בערך. דווקא מה שמפריע לעתים זה הילדים שמסתובבים בפארקים ליד הבית וצועקים בקולי קולות גם ב-3 בבוקר אבל עם תריסים סגורים לא שומעים את זה. לסיכום, אני מרוצה מהשכונה. כבר הכרתי אנשים מאוד נחמדים שעזרו לי. בקיצור, מאוד מומלץ. יש כאן הרבה דירות נחמדות להשכרה במחירים סבירים. מקווה שגם אוכל להשיג מצלמה בקרוב ולצלם את הדירה.

מזל טוב! ../images/Emo65.gif

אני שמחה לשמוע שהמעבר עבר יחסית חלק, וזה כיף גדול שכבר הרוב מסודר. אני שונאת את התחושה של "לחיות על ארגזים", ובאמת תמיד השתדלתי שנסדר כמה שיותר מהר לאחר המעבר, כדי שהמקום ירגיש כמו בית. אני מקווה שבאמת תוכלי להשיג מצלמה, כדי שנוכל לראות תמונות של הדירה. אגב, מתוך סקרנות: בשרשור אחר ציינת שגם את וגם חברך אמנים (עם זה שהבית מלא בתמונות.). זהו באמת העיסוק של שניכם ב"משרה מלאה"? אם זה חטטני מדי אני מתנצלת, פשוט כל האנשים מסביבי בד"כ הם גם או סטודנטים לתארים מתקדמים, או עובדי-חברות כאלו, כך שזה באמת נשמע שונה.

היי חצישלישרבע

לגבי העיסוק שלי ושל חבר שלי (וזו לא חטטנות מצדך, אני שמחה לענות): כעיקרון, חבר שלי איש מחשבים, בגיל 17 הוא למד טכנאות PC וכיום הוא לומד הנדסאות תוכנה. אני לפי מקצועי מתרגמת, בעבודה האחרונה שעבדתי (עד לפני שבוע וחצי) השתמשתי הרבה ביכולת התרגום שלי וברמת האנגלית שלי בכלל כי עבדנו רק עם חו"ל. לגבי האמנות, שנינו, גם אני וגם חבר שלי, מאוד אוהבים לעסוק באמנות, יש לנו עשרות תמונות, פסלים, כלי בית מעוטרים, רהיטים שאנחנו שיפצנו ומה לא. כרגע חבר שלי עובד על אתר שיאגד את כל העבודות שלנו ואז כל מי שירצה יוכל לראות. גם יצא לנו למכור כמה מהיצירות ולכן ניתן לומר שזו תעסוקה צדדית. אני מצרפת תמונה של ציור שלי. אשמח לשמוע את דעתך.

הכל נורא יפה ../images/Emo140.gif

נראה לי ממש מגניב שיהיה אתר שירכז את כל הדברים הללו, הם נראים מאוד יפים. למדת אמנות באופן מקצועי?

למעלה