שלום לכולם. חזרתי.

• פותח הנושא rutti
  • פורסם בתאריך

rutti

New member
שלום לכולם. חזרתי.

חזרתי מהדיאטנית ואפשר להגיד שנשמתי לרווחה אחרי שנשקלתי כי לא עליתי, תודה לאל, אלא נשארתי באותו משקל שזה בינתיים בסדר כי היא גם ככה עדיין לא מסכימה שאני ארזה. מה שבכל זאת קצת מבאס זה שהיא אמרה לי שלא נראה לה שאני אוכל לרדת יותר מקילו כי אם כן המחזור שלי יפסק שוב. כמה לא הוגן!!! אבל על מה אני מתלוננת. יש עכשיו צרות הרבה יותר גדולות, שלא נדע, כנראה שצריך לקחת הכל בפרופורציה. אני מקווה שלכולכם יהיה המשך יום נפלא ושחס וחלילה לא תדעו צרות כאלה. אוהבת מאוד מאוד מאוד כפול מיליון
,רותרות. נ.ב. בהצלחה בדיאטה לכל החדשות וברוכה הבאה!

mikloi

New member
הי רותרות!

מה שלומך מותק? אל תתבעסי. אחרי שהגוף שלך יתאזן, תוכלי שוב לרזות

rutti

New member
אז זהו, שלא ממש.

היא התכוונה שגם כשהגוף שלי יתאזן אני אוכל רק קילו לרדת בגלל שזה משקל המינימום שלי ומתחת לזה זה כבר לא בריא.ז"א שאני יכולה לשקול 54 ולא פחות מזה. זה נורא? הגובה שלי הוא 1.66. בעיקרון זה משקל נורמלי אבל פשוט יש לי בעיה רצינית עם היריכיים והישבן כמו שאתם יודעים. מה שנשאר לעשות זה בעצם הרבה הרבה ספורט, לפחות אני אוהבת את זה.

mikloi

New member
בגלל זה סיפרתי לך

על זו מהבתה שלי. מבנה גוף לא משתנה. ספינינג יכול לעזור לך!

rutti

New member
כן אבל...

כששקלתי פחות לפני שנה וחצי בערך אחרי הדיאטה שלי דווקא הייתי נראית מאוד רזה ואפילו הרגליים שלי היו רזות. אבל גם לא הייתי בריאה כך שזה לא שווה כלום. אבל אני מתחילה להשלים עם המצב לאט לאט ואני באמת הולכת להתחיל ספינינג ביום שני.

mikloi

New member
בגלל זה סיפרתי לך

על זו מהבתה שלי. מבנה גוף לא משתנה. ספינינג יכול לעזור לך!

למעלה