שלום לכולם, חזרתי !!!

lior_r

New member
שלום לכולם, חזרתי !!!

שלום לכל חברי הפורום היקרים! אני יודע שקצת נעלמתי לאחרונה, אבל העיקר שחזרתי. בילית זמן רב בקריאת כל הודעותיכם, היום, ואני שמח לכתוב לכם ! קודם כל, ברוך הבא יאן, אני ליאור. אני בן 21 (היה לי יומולדת לפני שבוע וחצי), סטודנט לתואר ראשון. אני אובחנתי לפני שנה בדיוק ומאז אני די כמוך: לא היו לי התקפים. מה שכן יש לי עדיין טשטוש בראייה בעין ימין (בלתי הפיך לצערי) ועייפות. נורא אהבתי את הדיון ביניכם, יאן וסיאמית על המחלה בכלל ועל הקשר עם בן הזוג. (אגב סיאמית, אני ממש אוהב לקרוא ת´הודעות שלך...
) לי יש חברה שמאד תומכת ואוהבת אותי. זה ממש כיף. עוברים דברים בחיים בהרבה יותר קלות עם קשר כזה... קובי: תהנה בולגריה, ואולי פעם נתראה בצניחה חופשית...
רומי, אחרונה חביבה, המון בריאות לאימך, הלוואי שהטיפול יצליח ותמשיכי עם האופטימיות.
שיהיה לכם סופ"ש מעולה, שלכם ליאור

yan27

New member
אהלן ליאור

ליאור! אם כבר חזרת אז תישאר ואל תעלם שוב. בכלל אני לא מבין איך אפשר לעזוב את האנשים המדהימים פה לשבוע וחצי. אז שזה לא יקרה שוב
. מזל טוב על היום הולדת ואם תתמיד ותישאר עד שנה הבאה אולי נשלך לך מתנה. ספר לי עוד.(איפה אתה גר ומה אתה לומד).ןכשתלך לצניחה חופשית אל תשכח אותי. יאן

RomiVais

New member
היי ליאור - ברוך השב!!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo39.gif

לא נורא שנעלמת קצת, אנחנו תמיד סולחים למעשי שובבות
והכי חשוב שחזרת באמת!! מקווה שנהנית ועשית חיים!!!
אני שמחה מאוד לשמוע על חברה שלך, זה באמת נפלא, כבר הזכרת אותה בעבר אבל לא בהקשר הזה. הכל קל יותר וורוד יותר כשאוהבים, במיוחד ברגעים הקשים יותר שבהם צריכים המון אהבה ותמיכה. ברגעים כאלה הקשר לפעמים ניתק ונגמר, או שמתחזק למימדים עצומים - ואני שמחה לשמוע שאצלך זה המקרה השני. תודה ליאור על האיחולים לאמא שלי (למרות שלפעמים היא כמו הבת שלי
) קצת מוקדם לקבוע, אבל אני חושבת שחל שיפור בעקבות הסטרואידים - נראה מה יקרה בחודשים הקרובים. אני חולמת ומקווה לשיקום כפי שהיה לפני כמה חודשים. פיזיוטרפיסטית תעבוד איתה פעמיים בשבוע והשאר - אנחנו. אין סיכוי שנוותר לה, היא חייבת ללכת. האופטימיות בחיים לא תלך ממני!
שוב תודה, ותישאר איתנו... אנחנו מתגעגעים כשאתה נעלם
ד"ש חם לחברה שלך, ושיהיה לכם סוף שבוע נפלא, רומי

@diver

New member
ברוך השב ../images/Emo39.gif

ושבו בנים לגבולם חזרה נעימה , גם לאתר וגם ללימודים כל טוב

למעלה