שלום לכולם, חייבת עזרה

לירון 321

New member
שלום לכולם, חייבת עזרה

היי לכולם,
נעים מאוד, אני לא רגילה לפורומים וכל הדברים האלה אבל אני כל כך מבולבלת שפשוט אין לי
את מי לשתף... לפעמים עצות של זרים בהרבה יותר מועילים.
יש לי חבר כבר חצי שנה, הוא בחור מקסים, דואג, מפנק, מקשיב, עוזר ומה לא...
תמיד חשבתי שאין גברים כאלה היום... מסתבר שכן.
אבל יש לי בעיה... הוא דבק
הוא כל הזמן נוגע בי, כל הזמן רוצה להיות איתי, הוא לא רואה אף אחד
חוץ ממני. (אני בחורה שחייבת חופש ופרטיות). בהתחלה זה מאוד החמיא לי אבל לאט לאט זה כבר נהיה כבד... דיברתי איתו על זה והוא באמת קצת הרפה אבל עדיין אני מרגישה כבדות! הגעתי למצב שזה משגע אותי, זה מתחיל לגרום לי לסלידה ולדחייה ממנו.
הסקס שלנו בסדר גמור, אבל מחוץ למיטה (בטיולים, פגישות וכו') אני כבר ממש מרגישה דחייה ממגע.
אני לא רוצה להיות פזיזה ולברוח, יכול להיות שאני אתחרט על זה.
מצד שני, אנחנו חצי שנה ביחד ומדברים על מעבר דירה ויכול להיות שאני בחרדה בגלל הדבר הזה כי המוח שלי אוטומטי מראה לי תמונות של מגע 24/7.
הוא בחור טוב, טוב מאוד. אף פעם לא היה לי קשר רציני כזה ובטח שלא גרתי עם מישהו. אני כבר לא יודעת אם הרגש אבד וזאת הסיבה או שפשוט יש לי חרדה ואני רוצה פשוט לברוח כמו ילדה קטנה.
כבר באות לי מחשבות על פרידה ולמצוא מישהו שהמגע שלו יהיה שונה וכייפי אבל מצד שני אין בנאדם מושלם ויכול להיות שגבר עם מגע אוהב יהיה עם אופי שונה לחלוטין. אני רוצה להקים משפחה והוא גבר שכן מתאים לכל הדעות שלי, האופי שלי, השאיפות שלי, הוא יהיה אבא מקסים ותמיד ידאג לי (אני בטוחה בזה),
האם דחייה יכולה לעבור? אוף...

תודה לכולם

נשמע דיי חולני האמת

את מתארת מצב שהוא ברמה של אובססיה
שאין לו כלום בחיים הוא מהרצון להיות איתך ולגעת בך
זה לא ברמת הנורמה
זה אדם עם הפרעה

היה לי משהו קצת דומה לזה, ממש קצת דומה - של בחור שרצה לנשק אותי הרבה ולא אהבתי.
והסיבה היתה - שלמרות שהוא היה בחור יפיפה
ואהב אותי מאד

הוא לא עיניין אותי בשיט ולא אהבתי אותו ולכן גם לא נמשכתי אליו.

רואה 6 6

New member
הי לירון
חייבת ליהיות כנה

ההרגשה שלי, שלא היית סגורה עליו מהתחלה, למרות,ואני מדגישה, זו התנהגות שיכולה מאוד להטריד ללא קשר. השאלה, את מי,באיזו מידה ואיך אחרים עשויים להתמודד עם זה.
זוגות בשלב ראשוני,כשהאש בוערת מאוד חיים,נוגעים וצמודים אחד לשני. לא כולם אולי אבל זה מאוד טבעי. זה נראה שהוא ממש דלוק עליך אבל את לא עליו ואולי גם לא מקודם.
ההרגשה שמתקבלת ,שהוא הרגיש לך כאדם בטוח,אמין,נדיב כזה שלא יסובב אותך ופתאום גילית שהחבילה הזו באה עם עוד תכונות שבגלל שאת לא מספיק רוצה בו קשה לך להתמודד איתן.
יתכן שהוא מגזים לכל דיעה ויתכן שהוא נוהג דוקא הכי טבעי בעולם, אבל את נוהגת ממש נגד הטבע שלך כשאת ממשיכה לצאת עם מי שכל מה שיש לך אליו זו הערכה לתכונות "המשפחתיות" שלו. גופך אומר לך בכל דרך שהאיש הזה לא היה אמור ליהיות "זה" טו בגין וויז.
זו דעתי לגבי הענין שהבאת.

לירון 321

New member
היי

נכון את צודקת, מההתחלה חשבתי מליון פעם אם כן או לא...
כל מה שכתבת נכון.
אני פועלת לפי הראש ולא לפי הלב כי מהלב נפגעתי בעבר ולכן
שמתי את זה "בצד".
זה לא שאני סובלת או נגעלת ממנו, אם הייתי סובלת אז הייתי בורחת
מזמן. פשוט המגע הזה ממש מתחיל להציק לי ואני ממש מבולבלת.
מההתחלה לא הייתי מאוהבת וגם היום לא אבל יש לי רגש (כנראה שלא
מספיק)

רואה 6 6

New member
את מתארת תמונות לא נעימות שרק מתגברות

בתוכך ככל שהזמן עובר. אני ממש לא יכולה לראות את זה נמשך מבלי שתתפוצצי. אני חושבת שאת חשה שזה מתקרב ובא כי את כותבת כאן. את חייבת לשחרר משהו.
עדיף אותו.

לירון 321

New member
תודה

תודה על כל העצות

נפרדנו לפני כמה ימים, זהו... לא יכולתי לספוג את זה יותר, כנראה שהרגש
לא היה כזה חזק כי עכשיו אני מרגישה ממש משוחררת :)

ommerl

New member
אני רק שאלה:

את אוהבת אותו? את מרגישה אהובה?
&nbsp
אם הוא יהיה אבא מקסים, ידאג, יפנק יקשיב ויעזור- כל זה לא חשוב כמו השאלה האחת הזאת. אם את לא אוהבת אותו, את לא תהיי מאושרת בזוגיות שלך ולדעתי האישית- מי שלא מאושר בזוגיות שלו- לא מאושר.
&nbsp
אם את אוהבת אותו, אז כל השאר: מפנק, מקשיב, עוזר, מתאים לכל הדעות שלך- זה רק בונוסים נחמדים...
&nbsp
(כמובן שיש מקרים שבהם אהבה אינה מספיקה. אבל במקרה שלך לא כתבת שאת אוהבת אותו. כתבת רק את הדברים החיוביים האחרים חוץ מזה).

לירון 321

New member
היי

אני לא מאוהבת ואין לי ריגושים או פרפרים אבל הגבר הזה
כל כך דואג ונותן מעצמו, ככה שאני כן מצליחה לאהוב אותו באיזו
שהיא דרך. כן יש לי רגש כלפיו וכן כייף לי איתו.
הוא באמת נותן לי הכל. רק המגע הזה מציק לי חח
מתחילה להיות לי כבדות שאני לאט לאט מתרחקת.
יצאתי עם גברים שהלב שלי היה בעננים אבל בסופו של דבר נפגעתי
ולא ממש הקשבתי לראש שאמר לי שזה לא יצליח

אוקיי אז הראש שלי אומר שחבל עליו,

ועליכם כי הבעיה אצלך. וניתנת לשינוי.
אלו שאומרים לך לשחרר אותו, זה לא יהיה הכאב ראש שלהם אחר כך.
יש לך כאן משהו טוב, וספק זה משהו שמגיע לפעמים גם כשהדבר הנכון מגיע, כי לעיתים אנחנו לא במצב הנכון.
קשה עם הזמן והנסיון להשאר רעננים פתוחים וסומכים לאהבה אמיתית חדשה. החובה עליך כי בכל מקרה נשמע שיש מצב שזה יחזור על עצמו.

לירון 321

New member
תודה רבה על התגובה

אני החלטתי שאני לא בורחת כרגע ומנסה לעבוד על עצמי,
מצחיק שיש בו כל מה שחיפשתי בגבר כל הזמן הזה ובעצם המגע
הורג אותי (יכול להיות שהוא נותן לי יותר מידי במקום להוריד טיפה
פרופיל כדי שזה ימשוך אותי).
חשבתי על זה היום... שאם הייתי ממש נגעלת ממנו אז לא הייתי נהנת
בסקס או בכלל נכנסת איתו למיטה.
אני אנסה לעבוד על עצמי ואפילו לדבר איתו על זה בעדינות, מבלי לפגוע בו
ואולי זה יהיה אחרת.
תודה רבה :)
אני מרגישה שממש ירדה לי אבן מהלב ועכשיו אני קצת יותר משוחררת,
אני אנסה לעבוד על עצמי (כמובן שלא בכח), אם בסופו של דבר זה ישאר
ככה אז סתם חבל. אבל לפחות אני אדע שניסתי ולא פיספסתי

ommerl

New member
היי.. קחי לך שעורי בית:

תראי, אהבה זה נושא מאוד מאוד סובייקטיבי. לכן קשה עד בלתי אפשרי להגיד לך מה לעשות- האם להישאר איתו או לעזוב.
&nbsp
מצד אחד את אומרת שאת לא מאוהבת בו ברמה של פרפרים בבטן. שזה נשמע כאילו את לא ממש אוהבת אותו
מצד שני את כן אומרת שיש לך איזשהו רגש כלפיו ושאת כן מצליחה לאהוב אותו באיזשהי דרך.
&nbsp
האם האהבה הזו- מספקת אותך? עושה אותך מאושרת? האם זה מה שאת רוצה להרגיש במערכת יחסים זוגית? רק את יכולה להגיד..
הנושא של הצורך המוגזם שלו במגע (ביחס למה שהיית רוצה) זה משהו שאפשר לפתור אם מחליטים לפתור אותו. אם שווה לך להשקיע בזה אנרגיה. וזו השאלה- האם שווה להשקיע בזה אנרגיה? האם הוא מספיק חשוב לך? לא- האם משפחה מספיק חשובה לך. תצאי מנקודת הנחה שאת תקימי משפחה בכל זאת עם מישהו- האם זה חייב להיות הוא?
&nbsp
אני מציע שתעשי דבר כזה:
קחי דף רגיל ועט ותחלקי את הדף לשניים. בצד אחד תרשמי את כל התכונות שאת רוצה בבן זוג. משהו אידיאלי לחלוטין לחלוטין. הכל הכל (תתעלמי לרגע מהעובדה שיש לך בן זוג..).
בצד השני תכתבי את כל התכונות שאת לא רוצה בבן זוג. גם תרשמי הכל הכל הכל.
&nbsp
אל תשתפי אותנו ברשימות כדי לוודא שאת כותבת דברים בלי לסנן ובלי לחשוב מה אנחנו נחשוב.
&nbsp
מכל אחת מהרשימות תבחרי כמה תכונות שהן החשובות ביותר.
תבדקי עד כמה הוא מתאים לרשימה הראשונה ועד כמה הוא מתאים לרשימה השנייה. שימי לב במיוחד לתכונות החשובות שבחרת.
&nbsp
זה צעד ראשון לבחון את היחסים ביניכם. אשמח לשמוע אם וכמה זה עזר

לירון 321

New member
הייי

נתת לי רעיון אדיר!!!
ואי אחרי שקראתי את התגובה שלך נזכרתי שלפני שנה בערך חברה
אמרה לי לכתוב על דף כל מיני תכונות אופי או דברים שאני מחפשת אצל גבר.
חח היא אמרה לי להחביא את זה (שמתי את זה בתוך בספר שקראתי). שכחתי מזה ואחרי שכתבת את התגובה פשוט רצתי לספר והסתכלתי מה כתבתי...
כתבתי 20 דברים, יש אצלו את רוב הדברים.
בכל אופן אני אעשה שוב רשימה - מה כן ומה לא :) (אני כבר יודעת שהצד החיובי ינצח) אבל בכל אופן אני אעשה את זה כדי להרגיש חזקה יותר.
אני כן אדבר איתו על הלחץ שיש לי ממנו ומקווה שהוא יבין - כמובן בעדינות.
נראה מה יהיה בהמשך, מקווה יותר להשתחרר ולא להלחץ.
ואם בסוף זה לא זה - לפחות אני אדע שניסתי :)
תודהההההההה רבההההה!!!

ommerl

New member
ישש
בכיף. דבר אחרון לפני שאת כותבת את הרשימה:

אל תסתפקי ברשימת מכולת של תכונות: תתייחסי גם לרגש- תוסיפי בדף הזה גם איך את רוצה להרגיש ואיך לא במערכת היחסים.

כשמתאהבים

אנחנו מתאהבים בתכונות אופי שהיינו רוצים לעצמנו=
את זיהית את היכולת שלו להיות חם ונוגע וזו תכונה שהיית רוצה לעצמך.
בהתחלה זה היה נראה לך משלים אותך ונהדר!
אבל, מכיוון שאת לא כזו, וצריכה יותר מרחב ופרטיות, לאחר זמן מה הצורך שלו במגע התחיל להעיק ולגרום לך להרגיש "לא מספיק נוגעת ואוהבת" כאילו מישהו שם לך מראה על התכונה הזו שלא ממש בא לך להודות בה.. וזה מכעיס, מעצבן, חונק וגורם לך לרצות לברוח מהמראה הזו.
אני ממש מבינה את התחושה שלך!
זה אחד הדברים הכי קשים בזוגיות- המראות האלה שבני הזוג "שמים" שלנו.
&nbsp
ממליצה לך לקנות את הספר "לבסוף מוצאים אהבה" של הארוויל הנדריקס ולהבין את עצמך ואת הבחירות שלך יותר טוב.
אולי תצליחי להתמודד עם הקושי במערכת היחסים הנוכחית, ואולי תצליחי לעשות בחירות אחרות בפעם הבאה.

superorti

New member
גם אני הייתי בסרט הזה..

עם בחור שהציק לי וניג׳ס מהרגע הראשון שהכרתי אותו...היינו ביחד שנה והחלטתי שברגע שזה מגיע למעבר דירה ביחד זה פשוט נגמר. הוא אמר לכולם שאנחנו נתחתן ושהוא מת להציע לי כבר..כל הלחץ הזה הכביד עליי וגרם לי רק לרצות לברוח ממנו ולהיות בשקט עם עצמי. אני גם בנאדם שאוהב ספייס מלבד כל הדבק הזה של זןגיות שזה מאוד מחמיא ונעים. זה עניין של אופי ושל אם את מסוגלת לחיות עם אדם כזה או לא...אם אני מצטערת? לא יודעת...אחרי שנה הוא הכיר מישהי אחרת והם נשואים(כך שמעתי מחבר משותף).אני בכל אופן לא הייתי מסוגלת לחיות עם אחד כזה 24/7..למרות כל האהבה. לפעמים אהבה ודאגה הופכת לאובססיה לא נעימה.שיקול שלך בסופו של דבר...

לירון 321

New member
היי

כן... זה מתיש...
נראה לי שזה הולך לכיוון הפרידה.
דיברתי איתו על זה, חשבתי הרבה...
הוא עדיין ממשיך עם זה
כנראה שזה יגמר.
בכל אופן, אני אודיע בהמשך.

אי אפשר פשוט לדבר איתו?

גם בן זוגי היה ככה בהתחלה.
האמת שהוא אדם מאוד חם ואני בחורה די אדישה וקרה, אז זה הפריע.
אמרתי לו שזה ממש מפריע לי ושיהיה פחות דביק.
לקח זמן, הוא לא תמיד שם לב והייתי צריכה להעיר לו.
אך לבסוף הוא הפנים והרווחתי בן זוג מדהים, אוהב ודואג זו השנה החמישית. :)

למעלה