שלום לכולם... חשבתי וחשבתי...

חני 21

New member
שלום לכולם... חשבתי וחשבתי...

זה אמיתי? לא אמיתי?... תחליטו בעמציכם...........

מיטל101

New member
אז ככה.....,

אמממ.....אני אישית לא ממש יודעת אם להאמין אם זה אמיתי או לא אבל כל פעם ששאעלו את השאלה הזאת וגם מתי שפירסמו את התמונות באיזה אתר אמרו שאלה תמונות אמיתיות שצלמי פאפרצ'י צילמו אותו פעם אחת!! אני אישית לא יודעת ממש אם להאמין או לא אבל יכול להיות שזה כן אמיתי.. לפחות ככה כולם אומרים!!

יאפ אמיתי..

וזה לא ניחוש, זה צלם פאפרצי שתפס אותו עירום בזמן ארוחת בוקר- איזה איש נורמלי יוצא עירום החוצה בבוקר? :| טוב בקיצור זה כן אמיתי.. זה תמונות פאפרצי, אז כן. ובכלל לא נראה לי שמותר לשים כאלו דברים פה
..

אנשים, זה ממש אבל ממש לא אמיתי

לבראד אין תמונות עירום. אפילו פעם אחד מצלמי ' פלייגירל' צילם את בראד עירום, ובראד תבע אותו, והשופט הורה לעצור ולמנוע את הפצת התמונות ולהשמידם! כך שאין תמונות עירום של בראד ! חוץ מזה באחד מהתמונות הללו בכלל לא היה לו ז**, כך שזה ממש לא הגיוני - וזה מוכיח שזה לא אמיתי!

ה אורחת

New member
חחחחח למה נראה לכן!...

תקשיבו אז ככה, אני בדקתי את העניין לעומק כבר מזמן ולא בגלל שאני איזה סוטה אלא בגלל שזה מטריד שאני מחפש תמונות של בראד וקופצות על המסך תמונות מגעילות שכאלה, בכל מקרה הגעתי למסקנה הבאה: בכל מקום שראיתי אותן (ודרך אגב הרבה יותר גדולות) אז רואים זבאזור ה... מפשעה... זה כזה ורוד הצבע עור אני מתכוונת זאת אומרת שמישהו קצת מגעיל החליט לעשות תעלול בפוטושופ, ורואים שזה מודבק! ממש רואים! עכשיו אם תשימו לב בתמונה שחני 21 שמה אחת התמונות העליונות נדמה לי, אז כפי הידוע לי בראד הואגבר וחבל ש... יש לו שם כווווס!!!!... מצטערת על הדיבורים הגסים אבל For crying out loud זה פשוט מגעיל מישהו הפך אותו לאישה! אם אתן רוצות עוד הוכחות אני אתן לכן יש לי הרבה, אבל מה שכן נכון זה שלפני כמה שנים, בראד וגווינת פלטרו נדמה לי אז צלמי PlayGirl שזה כמו PlayBoy אבל לבנות אז צילמו אותם תמונות כאלה אבל מקסימום של התחת, אפילו אופרה ווינפרי פעם שאלה אותו על זה בתוכנית... אז אתן יכולות להירגע זה מישהו עם מוח מעוות, דרך אגב את הפלייגירל עם התמונות מאוד קשה להשיג כי הוצאו מאוד מעט עותקים כי בראד תבע אותם וכל זה

אמיתי.נקודה.

כל הסט הזה אמיתי לחלוטין! התמונות צולמו במקסיקו שהוא היה שם עם גווינית' בחופשה זה איזה בית נופש שנראה כמו ג'ונגל מסביב ה כוונה שיש הרהב עצים ובגלל זה לא היתה לו ביע הלצאת החוצה עירום כי הוא לא חשב שצלמי פפראצי יעלו על עצים כדי לצלם ולא ידעו שהוא שם.. בכל אופן,התמונות צולמו אז והן אמיתיות לחלוטין, העיתון שפירסם את התמונות הספיק להוציא רק כמה עותקים לחנויות לפני שהגיע הצו שמנע מהם להפיץ אותו, בגלל זה לכל מי שיש עותק מהעיתון המקורי יכול להרויח עליו הרבה מאוד כסף.. פעם בראד רצה לקנות את כל הגליונות שנמכרו אבל בסוף לא.. נגד הצלם הוא הגיש תביעה ונגד העתון עצמו וכמובן שזכה.

למעלה