גאנדלף
P pabilin New member 13/2/04 #1 שלום לכולם יאללה שרשור תמונות של .. אלייז'ה ווד אורלנדו בלום וכל השחקנים שאתם אוהבים יאללה!
M moe777 New member 13/2/04 #32 ו... הקומפוזיציה של התמונה מצויינת, החדות, הצבעים, אפילו ההבעה נכונה. אבל מממ... אנ'לא יודעת... משהו נראה בגאנדלף הנ"ל קצת משונה...
ו... הקומפוזיציה של התמונה מצויינת, החדות, הצבעים, אפילו ההבעה נכונה. אבל מממ... אנ'לא יודעת... משהו נראה בגאנדלף הנ"ל קצת משונה...
M moe777 New member 13/2/04 #40 אני בכל אופן מאלה שלא חושבות שהוא כל כך לוהט. או לפחות בלי הפאה הבלונדינית. זה מה שנקרא "הרס אופי" מוחלט ! יוחזר הבלונד לאלתר (לשלוט בעולם), וגם אני אחמצן חזרה !
אני בכל אופן מאלה שלא חושבות שהוא כל כך לוהט. או לפחות בלי הפאה הבלונדינית. זה מה שנקרא "הרס אופי" מוחלט ! יוחזר הבלונד לאלתר (לשלוט בעולם), וגם אני אחמצן חזרה !
P pabilin New member 13/2/04 #2 איזה רעים אוף למה אתם לא אעושים שרשור פה נו יאללה המון זמן לא עשינו שרשור תמונות של השחקנים הכי טובים בסרט
איזה רעים אוף למה אתם לא אעושים שרשור פה נו יאללה המון זמן לא עשינו שרשור תמונות של השחקנים הכי טובים בסרט