שלום לכולם, ייעוץ בבקשה

tutita

New member
שלום לכולם, ייעוץ בבקשה

אני יודעת שכבר כתבתם בעבר על צלקות אבל יש לי טיפול שלישי ואחרון עם מתלמדת לארומטרפיה יש לי צלקות מזה שנה על הפנים. בפעם הראשונה הבחורה החמודה הכינה לי שמן עם תפוז ולבנדר פעם שניה הדס ותפוז יש לכם רעיון? חשבתי על מור ולבונה- מה דעתכם? תודה וחג אהבה שמח

tutita

New member
הצלקות נגרמו בטעות. ביקשתי את שהילה הרבליסטית

המליצה (יש לציין שהם אמרו שזו המלצה נהדרת!!תודה) אבל מכוון שאין להם הכל הם שמו לי רוזווד, לבונה וחי עד על בסיס שמן שקדים. זה יעזור לצלקות?? שוב תודה

יקירתי

חי עד טוב בעיקר לאקנה ולעור דלקתי - פחות לצלקות רוזווד טוב כמחטא , מאלחש בעיקר לעור רגיש ועור מבוגר לבונה - מצויין כמו שכבר ציינתי... אני לא ממש רואה קשר עם השניים הראשונים לצלקות אבל אולי הם יודעים משהו שאני לא
הדבר הכי טוב שאני מכירה לצלקות הוא שילוב של לבנדר, אובליפיכה, צמח הסימפיטום וויטמין E טהור. מקסימום אחרי שתסיימו את הנסיונות
בהצלחה בכל אופן

0 אור 0

New member
עונה על שאלה בשאלה

אלמנטים אני מכירה שמנים אני מכירה אבל אני לא מכירה מיפוי של שמנים על פי אלמנטים האם את מוכנה לספר מעט על הנושא?

יש

למדנו שכל צמח יש סיווג באלמנט. נגיד : לבנדר - אוויר, ג'ינג'ר - אש, קינמון - אש , מנדרינה - מים, ורד - מים, וטיבר - אדמה, בנזואין - אדמה עם מים ....

orly85

New member
לפי gabriel mojay

הלימון - אלמנט ראשי - אדמה (ואש), אנרגיה - קריר ויבש המליסה - אלמנט ראשי - אש (ועץ), אנרגיה - קריר ויבש

למעלה